Хіти тижня. "Відлуння "гондурасу": Росіяни оголосили про розробку своїми конструкторами бойового тримарана, представивши українську розробку (фотофакт)

У ЗМІ була опублікована інформація про розробку російськими конструкторами Головного науково-дослідного випробувального центру робототехніки Міноборони РФ безпілотного тримарана "Тінь".

Російські ЗМІ оголосили про розробку російськими конструкторами бойового тримарана, прикріпивши фото української розробки. Про це повідомила компанія Unik Yachts на своєму сайті, передають Патріоти України.

У ЗМІ була опублікована інформація про розробку російськими конструкторами Головного науково-дослідного випробувального центру робототехніки Міноборони РФ безпілотного тримарана "Тінь". На підтвердження було викладено фото однієї з перших версій патрульного тримарана UNIK PB325 роботи над яким веде компанія Unik Yachts.

У самій же компанії відзначили, що вони жодним чином не причетні до даних "розробок", публікація є або провокацією, або вказує на рівень деградації російської оборонної науки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...