Хіти тижня. Втекла до італійського гонщика: Голову "Роснефти" залишила молода дружина

Російські ЗМІ повідомляють, що Ігор та Ольга Сєчіни розлучилися ще 14 червня, проте це зберігалося в таємниці.

Ігор Сєчін. Фото:Вести.ру

У вівторок, 14 листопада, стало відомо, що від глави російської державної компанії "Роснефть" Ігоря Сєчіна пішла молода дружина. Ольга покинула чоловіка заради італійського гонщика Франческо Провенцано. Про це пишуть Факты, зазначають Патріоти України.

Ольга Сєчіна і Франческо Провенцано. Фото:Факты

Російські ЗМІ повідомляють, що Ігор та Ольга Сєчіни розлучилися ще 14 червня, проте це зберігалося в таємниці. У подружжя є спільна дочка Варвара. З ким зараз дитина, поки не ясно.

Сєчину 7 вересня виповнилося 57 років. Ольга молодша за нього на 25 років. Вони одружилися в 2011 році. Ольга працювала в апараті уряду Росії. Звідти перейшла в 2016 році в "Газпромбанк".

Для Ігоря Сєчіна, який входить в першу трійку найбільш високооплачуваних російських управлінців, це був другий шлюб. Його перша дружина Марина в 90-х активно займалася торгівлею нерухомістю.

При розлученні отримала особняк в Срібному Бору і інші об'єкти власності, зазначені Сєчіним в декларації про доходи (він тоді обіймав посаду віце-прем'єра Росії і був зобов'язаний надавати інформацію про свої активи). Від першого шлюбу у Ігоря Сєчіна є дочка Інга (народилася в 1982 році).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...