Хіти тижня. "Ви з ...? Окей. Все ясно. Я продовжую": Представниця Держдепу США відмовилася спілкуватися з пропагандисткою з "Першого каналу" (відео)

Хізер Нойерт наголосила, що у США вже давно відомо, що "RT" та інші російські ЗМІ, або так звані ЗМІ, фінансуються і керуються російським урядом.

Хізер Нойерт. Фото:скрін відео

Представник Держдепартаменту США Хізер Нойерт проігнорувала заперечення російської журналістки "Першого каналу" щодо показаної в ході виступу президента Росії Володимира Путіна анімації застосування російських ядерних ракет. Відповідне відео було опубліковано Держдепартаментом США на Уoutube, зазначають Патріоти України з посиланням на Настоящее время.

"Нас дуже хвилює той факт, що ваша влада, ваша країна робить такі відео, що показують, як російський уряд атакує США. Це, звичайно, турбує нас. Ми не вважаємо, що це конструктивно. Це безвідповідально. Мабуть все", - сказала Нойерт .

У свою чергу російська журналітка, що не назвалася, заперечила представниці Держдепу: "Це не була атака на США, це були дві ракети, запущені в різних напрямках. Чому ви говорите, що вони атакують?".

Після чого на брифінгу відбувся наступний діалог:

Нойерт: "Ви з ...?"

Російська журналістка: "Так, я з Росії, Перший канал"

Нойерт: "Окей, окей. Все ясно. Я продовжую".

Інший журналіст: "Вибачте, що це значить?"

Нойерт: "Що значить?"

Інший журналіст: "Вони не ... Вони не офіційні представники російського уряду. Вони просто задають питання про Росію".

Нойерт: "Ой, правда? Добре. Ми знаємо, що "RT" та інші російські ЗМІ, або так звані ЗМІ, фінансуються і керуються російським урядом".

Після цього вона перейшла до відповіді на питання іншого журналіста.

У свою чергу, офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова прокоментувала дану ситуацію таким чином: "Я хочу ще раз сказати, що якщо Держдепартамент ще раз посміє назвати наших журналістів, які присутні на брифінгу, "журналістами з Росії" і на цій підставі перестати з ними спілкуватися - ми зробимо те, що обіцяли. Ми зробимо спеціальні місця для так званих журналістів зі Сполучених Штатів Америки".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...