Хіти тижня. З Москви поперли? Скандальна українська співачка-зрадниця зробила несподіване зізнання про Україну

Ані Лорак кілька разів відвідувала Київ, зокрема і проводячи репетиції до нового шоу "Діва".

Ані Лорак. Фото: tv.ua

Скандальна українська поп-виконавиця Ані Лорак, яка давно покинула Київ, а також фактично проживає і працює у Росії, зізналася в любові Україні. Про це артистка написала в своєму Instagram-акаунті, відповідаючи на питання фанатів, повідомляють Патріоти України.

Під одним з постів на офіційному акаунті співачки в Instagram підписники запитали про її ставлення до України, адже Лорак зараз готує масштабну концертну програму "Дива", виступи в рамках якої поки в українських містах не заявлені.

"Любиш Україну? Нудьгуєш? Можеш не відповідати. Тому що багато людей, на жаль, розчаровані. А хочеться вірити, що Ані Лорак ще наша. Українська", - задали співачці дуже провокаційне запитання її шанувальники. "Люблю і любитиму", - відповіла Ані Лорак підписникам.

Безумовно, настільки красномовна відповідь обурила деяких її російських фанатів, які гостро відреагували на зізнання артистки. "Ну так і співай в Україні! Чого приперлася?" - відповіли деякі підписники Ані Лорак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...