Хіти тижня. "За співпрацю з агресором будемо розстрілювати": Заява "Кривавого пастора" спричинила істерику в ефірі росТБ (відео)

Кремлівські пропагандисти жарт Турчинова сприйняли буквально. Характерно, що "розкрив очі" росіянам на криваві наміри "кривавого пастора" Василь Волга, якого Ревлюція гідності з якогось дива випустила з в'язниці, куди його за махінації запроторив Янукович

Олександр Турчинов. Фото:скрін відео

Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив про жорстку позицію влади щодо тих, хто співпрацює з РФ. Він висловився досить жорстко, коментуючи інформацію про співпрацю ДК "Антонов" із російськими авіабудівниками, передають Патріоти України з посиланням на 5 канал.

"Всі, хто співпрацює з агресором, повинні сидіти за ґратами. Це моя позиція...", - сказав Турчинов.

Він додав: "Ми перевіримо цю інформацію, і якщо є хоч натяк на те, що є співпраця, що підсилює обороноздатність РФ, будемо арештовувати та розстрілювати. Іншого варіанту нема".

Російські пропагандисти жарт голови РНБО сприйняли всерйоз і назвали це диктатурою. Головним "експертом" з інтерпретації слів Турчинова в ефірі росТБ був екс-голова Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України Василь Волга, якого в 2012 році засудили на п'ять років позбавлення волі за корупцію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...