Хіти тижня. За теорією шести рукостискань: У мережі пожартували, як Путін "підставив" Трампа (фото)

Відповідно до теорії будь-які дві людини на Землі розділені не більше, ніж п'ятьма рівнями спільних знайомих.

Путін і Трамп у Гамбурзі. Ілюстрація:уніан

Відповідно до теорії шести рукостискань президент США Дональд Трамп через російського лідера Володимира Путіна опосередковано знайомий зі скандальним актором Олексієм Паніним, який відомий своїми голими фото, гей-порно і відео для дорослих з собакою. Цю деталь помітили в Twitter-акаунті La Russie parle, передають Патріоти України.

Так, відповідно до теорії будь-які дві людини на Землі розділені не більше, ніж п'ятьма рівнями спільних знайомих. На картинці зображено рукостискання Трампа з Путіним, Путіна з Рамзаном Кадировим, Кадирова з Микитою Джигурдою, Джигурди з Олексієм Паніним, Паніна з Андрієм Малаховим. Ланцюжок замикає рукостискання Малахова з Трампом.

Користувачі мережі пожартували, що одна ланка упущена - це собака Паніна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...