Хіти тижня. Захарченко розповів про "феєричну перемогу" "захисників Донбасу" і знищення двох підрозділів ЗСУ

Глава "ДНР" Олександр Захарченко заявив про знищення двох артилерійських батарей українських військовослужбовців.

"За вчорашній день під час обстрілу Донецька були знищені дві артилерійські батареї, знищено три бліндажі, один із них - командний пункт, який коригував вогонь по Донецьку... Ми це все не залишили без відповіді", - заявив Захарченко журналістам, передають Патріоти України з посиланням на РІА Новости.

При цьому на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook повідомили, що втрат у рядах українських військовослужбовців не було, але двоє бійців отримали поранення. При цьому в штабі АТО наголосили, що найбільш активні дії ворога фіксувалися недалеко від Донецька.

"Всього за минулу добу незаконні збройні формування 23 рази порушили перемир'я. Під час обстрілів противник двічі застосовував реактивні системи залпового вогню, 8 разів міномети різних калібрів, один раз - 122-міліметрову артилерію. Сили АТО 14 разів адекватно відповідали ворогові з піхотного озброєння. Внаслідок бойових дій двоє українських воїнів отримали поранення", - написано в звіті.

"Російсько-окупаційні угруповання всупереч всім мирним домовленостям продовжили обстріли позицій української армії з використанням важкого озброєння, яке не повинно знаходитися на лінії розмежування", - наголосили в штабі АТО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...