Хіти тижня. "Ждем ролик Путина, гордящегося прозвищем "Х...йло": Російський політик підірвав мережу тлумаченням слова "ватник" (відео)

Кандидат в губернатори Свердловської області заявив, що "вата" в перекладі із санскриту означає "вітер", тому прізвиськом "ватник" треба пишатися.

Олексію Парфьонову подобається бути ватником. Фото: скріншот з відео.

В мережі інтернет бурхливо обговорюється передвиборчий відеоролик кандидата в губернатори Свердловської області (Російська Федерація) від КПРФ Олексія Парфьонова. Відеозапис розміщено на YouTube, передають Патріоти України.

У ній Парфьонов оголошує себе "ватником" і наводить своє тлумачення цього слова. "Слово "вата" в перекладі з санскриту означає "вітер". Індійська міфологія називає вату зародком світобудови, диханням богів", - заявляє він.

"Це типу КВК ж?", "Ех, замала кольчужка!!!! В животі", "Дивлюся з диким захопленням і чекаю нових серій. Давно так не ржав", "Ватою голову надуло", "Примовка для 86%", - коментують ролик депутата користувачі соціальних мереж.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...