"Ленін воскрес - воістину воскрес": Суперник Путіна розсмішив мережу святкуванням Великодня (фото)

Як росіяни живуть з таким "олів'є" в голові?

Павло Грудінін знайшов спосіб здивувати росіян. Фото: соцмережі.

Російський політик Павло Грудінін, який балотувався на пост президента РФ на минулих виборах від Комуністичної партії, в день святкування Пасхи відвідав Мавзолей Леніна з пасками і яйцями. Про це Грудінін написав на своїй сторінці в Twitter, додавши, що разом з ним у Леніна побував лідер КПРФ Геннадій Зюганов. Користувачів мережі насмішив вчинок політиків, передають Патріоти України.

"Ленін не перекинувся в труні, коли Зюганов з фарбованими яйцями зайшов?" "Невже Ленін зголоднів?" "Перехрестіть там Ілліча, він воскресне і відкусить паски", "Ленін воскрес - воістину воскрес", - написали користувачі.

Деякі також помітили хештег #Воскрес в пості Грудініна. "Сподіваюся, #Воскрес тут же не заклик Леніна оживити?" - запитує один з коментаторів.

Відомий блогер і політолог Олексій Голобуцький також відреагував на відвідування комуністами Мавзолею Леніна на Великдень. На своєму каналі в Telegram він пише: "Спочатку подумав, що жарт. Але ні. Таки правда. Тобто Ленін буде з яйцями тепер нарешті".

"Як вони там живуть з таким олів'є в голові? **нуті на всю голову. Ілліч там, напевно, зараз як пропелер крутиться. А яйця заважають тепер", - додав Голобуцький.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...