"Найдите дуре мужика": На Росії намалювали похабну "ікону" з Наталією Поклонською (фото 12+)

Боротьба з «Матільдою» екс-прокурорши Криму, а з недавніх пір депутата Держдуми, за «світлий образ святого государя-мученика» Миколи Другого продовжує збирати зрадниці нову скандальну славу.

Поки російські православні радикали піднімають питання про прижиттєвої канонізації Няши, її менш скрепнодуховні та більш вульгарні нові співвітчизники із задоволенням експлуатують нездорове захоплення не дуже розумною, самотньою і скандальної жінки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Новий вклад в тему принесли жителі далекої Камчатки. "Петропавловск-Камчатский. Хотят Поклонскую канонизировать, икона вот есть уже", - підписано кадр. Образ Няшиної «ікони» опублікований у Twitter.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...