"Омські зеки натякають": У мережі підняли на сміх фото "космічної відповіді" росіян Ілону Маску

Якщо зібрати разом всі патріотичні флешмоби, хресні ходи і демонстрації, що мають місце останнім часом у Росії, то можна написати працю з психіатрії.

Ілон Маск був би дуже здивованим, якби приїхав до Омську? Фото: Рейтерс.

Після запуску компанією SpaceX однієї з найбільш потужних ракет світу Falcon Heavy в мережі стали жартувати про "космічному відповідь" російських ув'язнених, які зліпили зі снігу ракетний комплекс стратегічного призначення "Тополя-М". Про це йдеться в повідомленні у Twitter "Сталингулаг", передають Патріоти України.

"Омські в'язні зліпили зі снігу Тополь-М в натуральну величину. Ярославських в'язнів поставили в олімпійські кільця, щоб підтримати збірну Росії на Олімпіаді. Ну що, Ілон Маск, ще є питання?" – запитує автор.

"Якщо зібрати разом всі патріотичні флешмоби, хресні ходи і демонстрації, що мають місце останнім часом у Росії, то можна написати працю з психіатрії", "Не по поняттям", "Омські натякають Маску щоб особливо не літав над нами! А Ярославські натякають нашим спортсменам, що без перемоги краще не повертатися!" – жартують в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...