"Опять на табуретку становился?": У мережі помітили нові дивні метаморфози зі зростом Путіна (фото)

За офіційно заявленими даними, зріст президента РФ дорівнює 170 сантиметрам (хоча в реальності значно нижче), а Колінди Грабар-Кітарович - 173 сантиметри. Але на фото пані президент виглядає чомусь нижче, ніж колега.

Президент РФ Володимир Путін в черговий раз осоромився через свій зріст. Цього разу предметом насмішок стали його фотографії із зустрічі з президентом Хорватії Коліндою Грабар-Кітарович, передають Патріоти України.

На опублікованих в офіційному Twitter Кремля знімках Путін вищий Грабар, хоча в реальності все навпаки. За офіційно заявленими даними, зріст президента РФ дорівнює 170 сантиметрам (хоча в реальності значно нижче), а Грабар - 173 сантиметри.

Світлини моментально стали предметом глузувань у мережі: користувачі помітили, що зріст президентів не відповідає дійсності. "Знову на табуретку ставав?" - жартують коментатори.

"Високий президент, виявляється", - зазначили в соцмережі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...