Особливості російського декору: Олігарх РФ і власник британських видань "розвісив" по офісу фото "злодіїв у законі"

Британці довго не могли зрозуміти, хто зображений на світлинах, якими майорить їхнє видання.

Зображення на стінах британської редакції. Фото rbc.ua

У редакціях британських видань The Independent, The Daily Mail і Evening Standard на стінах висять фото надгробних плит "злодіїв у законі". Володіє цими ЗМІ російський олігарх Олександр Лебедєв. Про це на своєму Facebook написав PR-директор співачки Джамали Денис Козловський, повідомляють Патріоти України.

“Не так давно российский олигарх Александр Лебедев купил британские газеты The Independent, The Daily Mail и Evening Standard. Так вот сегодня мне довелось побывать у них в офисе. И что я вижу? Фотографии надгробных плит воров в законе, в лучших традициях донецких и днепропетровских кладбищ 90-х. Я не знаком с этапами большого пути этого бизнесмена, но думаю, что персонажи, высеченные в камне, сыграли в его жизни важную роль. Сложно поверить, что они там выполняют декоративную функцию”, - повідомив він.

Козловський додав, що він пояснив британцям, що зображено на ціх світлинах. Оскільки працівники редакції самі не могил зрозуміти, що зоббражено на фото.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...