Останній аргумент Кремля: Московські пропаг*ндони залучили до свідчення своєї величі Вангу

Навряд чи нинішніх російських пенсіонерів втішить, що "величі" залишилося чекати до 2040 року.

Російська велич виглядає десь так. Ілюстрація: Сергій Йолкін.

На одному з пропагандистських російських телеканалів показали передачу про передбачення ясновидиці Ванги, яка нібито говорить, що в 2040 році США визнають вищість Росії. Про це написав російський економіст і блогер Владислав Жуковський в Twitter, передають Патріоти України.

"Ну, слава Богу... Обнадіяли... Зовсім трохи потерпіти залишилося... Через 21 рік наздоженемо і переженемо загниваючі США. Ванга брехати не буде. Заради такого щастя можна і зовсім пенсії скасувати, ввести податок на повітря, підняти ПДВ до 50%, а ціни на бензин до 100 руб за літр", - написав він.

Під постом відразу ж з'явилися саркастичні коментарі користувачів. "Нарешті-то авторитетні економічні прогнози, а не ось ця вся нісенітниця з цифрами, статистикою і іншою лабудой", "Ну ось якщо заради приколу США завтра візьмуть і визнають вищість РФ, що зміниться? Відразу ж дороги відремонтують, будинки перестануть горіти, труби прориватися, а ось ні, сотні ватанів помруть від алкоголізму на тлі пафосу, і все буде так як було!", "По ходу Пєсков новини для путінських змі складає... Ще Мішеля Нострадамуса можна потрактувати...", - в такому дусі пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...