Політична клоунада: Ківа заявив, що у Тимошенко ботокс знищив залишки розуму (відео)

Радник Авакова емоційно відреагував на те, що лідерка "Батьківщини" допомагала екс-президенту Грузії прориватися через українсько-польський кордон.

Ілля Ківа. Фото:скрін відео

Особливою темою для розмов сьогодні в українському політикумі є об'єднання Тимошенко і Саакашвілі. У МВС уже заявили, що Тимошенко просто так це з рук не зійде і відповідати доведеться. Напередодні радник глави МВС Ілля Ківа образив главу "Батьківщини" Юлію Тимошенко на очах у всіх українців. Про це йдеться у відео на сторінці "ПРЯМИЙ ТЕЛЕКАНАЛ - prm.global" у Facebook, передають Патріоти України.

Як відомо, 10 вересня, Міхеїл Саакашвілі прибув на українсько-польський кордон. Він буквально прорвався в країну, тому що натовп, що зібрався в КП "Шегині", прорвав кордон з української сторони і влаштував бійку з прикордонниками, яких вишикували в транзитній зоні. Як відзначили в МВС, тим самим прихильники Саакашвілі сприяли незаконному перетинанню державного кордону групи осіб, в тому числі народних депутатів.

Висловився з приводу Тимошенко і політиків, які стали на бік Саакашвілі радник глави МВС Зорян Шкіряк: "Увага! Помічники політичного шоумена Саакашвілі сьогодні заверещали про якісь масові арешти і політичні репресії. Як завжди, нахабна і цинічна брехня! Зараз тривають процесуально -слідчі дії в рамках відкритих кримінальних проваджень щодо подій на кордоні.

Жодних арештів поки немає, можливі попередні затримання ідентифікованих правопорушників і виклики на допити для дачі показань по суті справи. Арешти можливі тільки за рішенням суду. Все інше маніпуляції і брехня. До речі, як виявилося, серед тітушок Саакашвілі, які проривали кордон були виявлені "проросійські" провокатори. Є там досить цікаві персонажі. Про це вже повідомив "Миротворець" і думаю далі буде. Так хто замовник і хто заплатив за сплановану провокацію проти України? Питання є, а відповідь, сподіваємося, ми скоро дізнаємося", - написав одіозний русофоб.

Але більше всіх своєю реакцією на спільний прорив Саакашвілі з Тимошенко через кордон вразив радник глави МВС Ілля Ківа. Він прямо в телеефірі заявив, що у Тимошенко немає розуму, якщо вона таке творить.

"Юлія Володимирівна, у вас що, ботокс розум зовсім виштовхнув? Ви не розумієте, що ви ведете українців до нової громадянської війни ?! Ви зовсім вже збожеволіли?" - заявив в ефірі Ківа.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...