"Польські найманці, які змушують місцевих матюкати Путіна": Нова порція "правди" від "ЛНР"

Цього разу сепаратистам чомусь не сподобалась Польща, оскільки за їхніми даними "саме поляки приїжджають до "ЛНР", щоб пограбувати жителів і поматюкати президента РФ".

Пропаганда "ЛНР" не дрімає. Фото google.com

В "ЛНР" знайшли "польських найманців", які змушують місцевих матюкати Путіна. Про це повідомив керівник групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"За розісланим "МДБ ЛНР" орієнтуванням (відомості нібито здобуті "військовою розвідкою" терористів від "джерел в ЗСУ"), в населеному пункті Валуйске (район Станиці Луганській) велика група "польських найманців" здійснює масові акти мародерства, грабуючи місцеве населення", - розповів Тимчук.

Також, як свідчать "дані розвідки "ЛНР", "польські найманці" не зупинились на звичайному грабежі.

"Також, згідно з даними "розвідки" бойовиків, "польські найманці" під загрозою застосування зброї нібито змушують місцевих жителів висловлювати неприємні (із застосуванням ненормативної лексики) оцінки на адресу Володимира Путіна, фіксуючи ці висловлювання з допомогою відеозйомки", - пише Тимчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...