Скрепно-духовне: На Росії лікар побив пацієнтку, котра прийшла знімати побої

Того, що чоловік, який її образив, виявиться людиною, до якої вона звернулася по допомогу, жінка не очікувала.

Лікар в Росії побив жінку. Фото: скріншот з відео.

В Якутії жінка прийшла 1 січня у місцеву лікарню для того, щоб зняти побої, нанесені їй 31 грудня. Її здивування було дуже сильним, коли вона в голові цього закладу впізнала свого кривдника. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Коли вона до нього звернулася, той накинувся на неї, застосовуючи кулаки. При цьому лікар допускав погрози на адресу жінки. Він кричав, що якщо вона не скаже правди, то їй загрожує в'язниця.
Володимир Наумов, голова дільничної лікарні кричав, що тому, що насправді сталося між ними 31 грудня, є безліч свідків. При цьому він постійно наносив удари своїм кулаком по руці жінки, що сиділа перед ним. Це відбувалося на очах очевидців, які знімали це на свої девайси. Пізніше жінка пояснила, з чоловіком, яким виявився лікарем, вона зіткнулася вперше при проведенні новорічної дискотеки.
В ході її, він і його супутниця, нібито, її побили. На ранок вона пішла знімати побої. Того, що чоловік, який її образив, виявиться людиною, до якої вона звернулася по допомогу, жінка не очікувала. Втім, повідомляють місцеві правоохоронці, справа непроста, і вони вже почали в ній розбиратися.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...