"Спливла, як Рибка": Йолкін у карикатурі висміяв падіння компанії Дерипаски

У малюнку художник згадав скандал з Настею Рибкою.

Олег Дерипаска. Фото: РБК.

Російський карикатурист Сергій Йолкін висміяв падіння акцій компанії російського бізнесмена Олега Дерипаски"Русал". Малюнок розміщений на сторінці ресурсу DW в Twitter, передають Патріоти України.

Карикатура ілюструє падіння акцій компанії UC Rusal. У малюнку Йолкін згадав скандал з Настею Рибкою. Вартість акцій компанії "Русал" у понеділок вранці впала більш ніж на 40% на Гонконгській біржі і на 46,9% на Московській біржі. Головним акціонером компанії є Олег Дерипаска, якого внесли до нового "чорного списку" мінфіну США. Керівництво "Русала" попередило про ризик технічного дефолту.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...