"Старый плешивый дурак!": Путін став посміховиськом через безглуздий жарт про українські катери (відео)

Російський президент сам прямим текстом нагадав про те, про що йому ж краще було мовчати.
Путін похвалився тим, про що мав би мовчати. Фото: скріншот з відео.

У мережі висміяли президента Росії Володимира Путіна через безглуздий жарт про захоплені в Азовському морі українські кораблі, передають Патріоти України.

На виступі перед журналістами за підсумками саміту G20 в Аргентині в Путіна запитали його думку про американський фільм "Мисливець-вбивця", де підводний човен США за сюжетом таємно пробирається на російську військову базу.

"У нас два маленьких українських катера не пройшли через Керченську протоку, а ти хочеш, щоб підводний човен США увійшов в нашу військову базу! Поганий фільм!" — спробував пожартувати Путін, за що отримав жорстку відповідь від коментаторів.

"Якщо українські катери не змогли пройти, то у американського підводного човна немає ніяких шансів" це геніально! Однією фразою! До сліз!", "Ні, реально неадекватний... Йому б про ці три баркаси в ганчірочку мовчати в третій позиції... Ні, він пишається!", "Ви тільки з маленькими і вмієте. З Україною, Грузією. Вам навіть турки і євреї д*пу надерли, вже про Штати і НАТО помовчу", "Старий лисий дурень", — пишуть в мережі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...