"Это вам не Турция, мужики!": Злий Одесит висміяв російську рекламу окупованого Криму (фото)

Фото не з Жмеринки чи Львова, а з процвітаючого Криму, що знаходиться під турботливою опікою великої наддержави!

Росіяни швидко зорієнтуються, куди краще їхати? Фото: ЖЖ.

"И ещё пару слов о Крыме. Ну, а как же без оккупированного Россией полуострова и тех разительных изменениях, которые на нём происходят. Тем более, за окном у нас уже середина марта и не за горами начало очередного, оглушительного, рекордного, многомиллионного туристического сезона", - пише блогер Злий Одесит у своєму ЖЖ, передають Патріоти України.

Уже сейчас в сети появляются довольно забавные агитационные плакаты, призывы и текстовки, обращающие внимание на цветущую в родной гавани жемчужину. Отчасти этот пиар берут на себя лишехромосомные активисты, отчасти на это выделяется финансирование. Но, как в первом, так и во втором случае, творчество на туристическую тематику полуострова весьма забавное и юморное.

К примеру, мне так понравилась зарисовка с тремя богатырями, сравнивающими Крым с Турцией, что я просто не удержался и решил, воспользовавшись проклятым госдеповским фотошопом, немного добавить реалистичности в данный рисунок. Причем, фон этой реалистичности взят из крымских пабликов, новостных порталов и просто пользователей, выкладывающих в свободный доступ прелести туристической Мекки. А потому, фото не из Жмеринки или Львова, а из процветающего Крыма, находящегося под заботливой опекой великой сверхдержавы!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...