"Трамп похлопал, налепив жучка, ВВП ответил тем же. Но Трамп жучка стряхнул": У мережі сміються над главою Кремля в Парижі (відео)

Російський президент, як зазвичай, запізнився на урочистості, але все одно проштовхався, щоб радісно привітатися із "другом Дональдом".

Путін радісно "помацав" Трампа та його дружину. Фото: скріншот з відео.

У мережі бурхливо обговорюють відео, на якому, спізнився на захід до 100-річчя закінчення Першої світової війни в Парижі президент РФ Володимир Путін, спеціально підійшов до президента США Дональду Трампу привітатися. Відеоролик "з гордістю" виставив в Twitter пропагандист Кремля Дмитро Смирнов, передають Патріоти України.

У мережі піднялася хвиля обговорень. "Передав шифровку", "І всі очей з нього не зводять!", "Обидва засранці змусили знову всіх чекати. Вони чомусь думають, що запізнюючись підіймають свою значимість, а ефект виходить зворотній", "Холуй, метушливо бігаючий перед рудим клоуном", "Підбіг, привітався і відбіг на шанобливу відстань ... не смішно вже","до чергового пакета антиросійських санкцій залишилося 11-18 днів"," і все ж Еміль сильно любить Бріджит, затулив спиною від рукостискання з мерзенним чудовиськом російським правителем Сатрапом","ну чо, нормально - Трамп його помацав - не дарма приїхав)"," Або так. Трамп поплескав, наліпив жучка, ВВП відповів тим же. Але Трамп жучка струсив з пальто. Розвідники", - пишуть не без сарказму коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...