В "Нафтогазі" пожартували про російських ЗМІ, які стежать за запасами газу в Україні: "Ми конкуруємо з снегірями"

Щороку на початку січня в російських новинах настає період "україно-газової стурбованості", відзначили в НАК "Нафтогаз України".

"Гляньте, що робиться. Ми конкуруємо зі снігурами ) Тому що кожного року на початку січня в російських новинах настає період україно-газової стурбованості " - йдеться в повідомленні компанії в Facebook.

"Вчера компания "Укртрансгаз" сообщила, что из-за морозов отбор газа из подземных хранилищ Украины увеличился до 100 млн м³ в сутки.

По состоянию на 5 января, по данным "Укртрансгаза", в подземных хранилищах находилось почти 11,8 млрд м³ газа. В начале отопительного сезона – 14,7 млрд м³ газа."

Новини про збільшення відбору газу в Україні розмістили багато російських ЗМІ, в тому числі ТАСС, "РИА Новости", "Звезда", "Вести", "Ведомости", "Взгляд", "Российская газета" та ін.

У 2014 році Росія вирішила перевести Київ на поставки газу за попередньою оплатою. У зв'язку з цим Україна скоротила постачання російського газу і почала закуповувати реверсний газ в Європі: в Угорщині, Польщі та Словаччини. Протягом 2016 року Україна не купувала газ у РФ, оскільки європейські країни запропонували Києву газ за більш вигідною ціною.

Українські користувачі соцмереж з гумором коментують такі новини від колишніх "братів":

twitter Ruslan Deynychenko Verified account@deynychenko "Чтобы россиянам было теплее, им регулярно напоминают сколько газа осталось в украинских хранилищах"

facebook Александр Николаенко "Точно такие же ВЫВОДЫ эти ТАК ЗВАННЫЕ ЖУРНАЛИСТЫ в империи писали про Прибалтику Когда они обьявили про ВЫХОД из Российской империи зла Сегодня можно спросить эту свору писак НУ И ЧТО ЗАМЕРЗЛИ БЕЗ ВАШЕГО ГАЗА"

facebook Nikolay Opanasenko "Ми не зі снігурами, ми з країною дебілів конкуруємо"

facebook Denis Shishlakov "кцп 3 года ждали звездного часа - и вот он настал )))"


Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...