"Вождь на місці": Показове фото із російської лікарні підірвало мережу

Судячи з розмірів, портрет Путіна закриває найбільший дефект стіни...

Путін у росіян замість ікон та улюблених картин? Ілюстрація: соцмережі.

У мережі висміяли фото кабінету завідувача відділенням Назаровської райлікарні Красноярського краю, нав якому на обдертій стіні висить портрет президента РФ Володимира Путіна. Фото в своєму Facebook виклав російський блогер Рустем Адагамов, повідомляють Патріоти України.

"Кабінет завідувача відділенням в районній лікарні м. Назарово Красноярського краю", - підписав він фото.

Користувачі підняли на сміх стан робочого кабінету, в якому довгі роки не робився ремонт, але на обшарпаній стіні висить портрет Путіна. "Портрет вождя на місці", - пише користувач Леон Розенблюм.

Александрас Олечас зазначає, що портрет Путіна не в рамці, тому слід чекати перевірки.

"Судячи з розмірів, портрет Путіна закриває найбільший дефект стіни", - вважає Денис Марков.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...