"Возьмите меня фашистов бить!": Звернення російського двірника до Путіна підірвало мережу (відео)

Як зауважили деякі користувачі, - "чого тільки ледачі росіяни не вигадають, щоб сніг не прибирати".

Двірник із села мріє про Сирію. Фото: скріншот із відео.

Відеозвернення російського двірника з села до президента Росії Володимира Путіна із закликом взяти його на війну розвеселило користувачів мережі. Відповідний ролик оприлюднено в співтоваристві "Роісся 24" у Facebook з підписом "Наша рубрика "За Росію! На Рейк'явік", передають Патріоти України.

"Володимире Володимирович Путін, візьміть мене на війну, або в Сирію, або в Україну. Хочу помститися за Росію! Візьміть, будь ласка! А якщо візьмете, на колінах перехрещуся. Я патріот Росії", - заявив чоловік.

Користувачів розвеселило звернення селянина до Путіна. "Ходив двірником з лопатою, а потім куяк - і російський богатир. Хороша історія для "Зірка ТБ" була б", - пожартували в мережі.

"Чого тільки не придумають, щоб сніг не прибирати", "Яке фактурне біосміття, прямо таки препарувати і на скло і вивчати в розрізах", "Візьму рабом, будеш хреститися на мандаринових плантаціях", "Добре, але спочатку, синку, потрібно прибрати весь сніг у Сибіру", "Давай до нас. Приймемо, обігріємо, закопаємо якщо шо", "Путєн, вирішуй! Україні потрібен хороший урожай пшениці".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...