''Винюхувач коксу'': Український політолог висміяв ''винахід'' Путіна

Президент РФ озвучив ідею в рамках вручення в Кремлі нагороди лауреатам премії в галузі науки і інновацій для молодих вчених за 2018 рік.

Путін готується "винюхувати гроші"? Фото: Твіттер.

У мережі висміяли президента Росії Володимира Путіна за пропозицію створити прилад для виявлення фальшивих грошей за запахом, передають Патріоти України.

Лідер РФ озвучив ідею в рамках вручення в Кремлі нагороди лауреатам премії в галузі науки і інновацій для молодих вчених за 2018 рік. Відповідне фото опублікував у Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

"Тепер добре б ще фальшиві гроші знаходити за запахом", – заявив Путін вченим, які створили лазерний прилад для дистанційного виявлення вибухівки. Користувачі бурхливо відреагували на слова російського лідера. Вони зазначили, що президент постійно акцентує увагу на грошах.

"Краще в кишенях чиновників і в їх офшорах", "Краще корупціонерів", "Так непогано б він ще допомагав виявляти злодіїв у владі, думаю прилад би перегорів", "Вимагає про наболіле, як би незаконно освоєні млрд не опинилися фальшивими", – написали в коментарях.

Своєю реакцією у власному Telegram-каналі поділився і український політолог Олексій Голобуцький: "Гумор у діда вже затяганий до дірок, як і сам дід. Хоча в коментарях йому запропонували сконструювати актуальніший проект – "винюхувач коксу".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...