Ідеально в сезон! Винний маринад для дуже м’якого шашлику зі свинини

Шашлик зі свинини дуже популярний. М’ясо з жировим прошарком, тож воно соковите та смачне, якщо дотримуватися технології приготування.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • свинина — 2 кг;
  • червоне сухе вино — 200 мл;
  • винний оцет — 2 ст.л.;
  • цибуля — 2 шт.;
  • сушена кінза та коріандр — 25 г;
  • хмелі-сунелі — 50 г;
  • сіль, перець.

Як приготувати

М’ясо наріжте середніми шматками. Надто малими не робіть, бо воно буде швидко висихати. Наріжте цибулю. Перемішайте зі свининою та приправте рештою інгредієнтів, які зазначені в переліку.

М’ясо повинно провести в холодильнику кілька годин, щоб добре промаринуватися. В результаті воно стане м’яким та ароматним. Залишається тільки його посмажити. Смачного!

Відчуваєте "вічну втому"? Ось що стоїть за відчуттям виснаження і як з цим боротися

субота, 28 вересень 2024, 10:30

Сон є критично важливим для вашого здоров’я та загального самопочуття. Якщо ви не забезпечите своєму тілу достатню кількість відпочинку, це може мати негативний вплив на фізичний стан, концентрацію та поведінку, передають Патріоти України. Згідно з да...

Народні прикмети на 28 вересня. Українці зі стародавніх часів вважали цей день дуже важким, але скаржитися не можна

субота, 28 вересень 2024, 7:05

28 вересня за новим церковним календарем (11 жовтня за старим) - день пам'яті преподобного Харитона Сповідника, єпископа Іконійського, і Собор преподобних отців Києво-Печерських, що в Ближніх печерах спочивають. За старим календарним стилем - день пам'...