
Багато викидають бананову шкірку, але винахідливі господині використовують її з успіхом в кулінарії, передають Патріоти України.
Насправді бананова шкірка не тільки їстівна, але і багата декількома ключовими поживними речовинами, включаючи калій, харчові волокна, поліненасичені жири і незамінні амінокислоти, говоривши експерт.
Зазвичай при приготуванні м'яса смачним виходить щось одне: або бульйон, в якому воно варилося, або сам шматок яловичини.
Однак є спосіб, завдяки якому ви дістанете з каструлі м'яке і апетитне варене м'ясо, яке можна вживати в якості основної страви. При цьому не менш смачна і ароматна рідина може стати прекрасною основою для супів.
Можете не побоюватися за кінцевий результат: готове м'ясо, так само як і бульйон, не матимуть нічого спільного з бананом. Цей спосіб готування прийшов з азіатських країн, де яловичину і баранину готують на "деках" з бананового лушпиння.
Хочете захистити свій організм без хімії? Секрет у простих продуктах, які, ймовірно, вже є у вас на кухні. Ось природні антибіотики, що допоможуть боротися з інфекціями та підвищать імунітет, передають Патріоти України.
Майже кожен, хто користується духовкою для приготування їжі, припускається поширеної помилкм, якої варто уникати, щоб обмежити споживання електроенергії, передають Патріоти України. Як пояснює британський Фонд енергозбереження, один із найпоширеніших с...