Хитрі господині кладуть в каструлю з м'ясом бананову шкірку: Що це дає

Багато викидають бананову шкірку, але винахідливі господині використовують її з успіхом в кулінарії, передають Патріоти України.

Насправді бананова шкірка не тільки їстівна, але і багата декількома ключовими поживними речовинами, включаючи калій, харчові волокна, поліненасичені жири і незамінні амінокислоти, говоривши експерт.

Зазвичай при приготуванні м'яса смачним виходить щось одне: або бульйон, в якому воно варилося, або сам шматок яловичини.

Однак є спосіб, завдяки якому ви дістанете з каструлі м'яке і апетитне варене м'ясо, яке можна вживати в якості основної страви. При цьому не менш смачна і ароматна рідина може стати прекрасною основою для супів.

Ще один плюс такого методу - час готування скорочується в кілька разів, а найдешевша і жорстка яловичина перетворюється в вишуканий делікатес.
  • М'ясо слід відправити в каструлю і залити його водою.
  • Після цього сюди ж слід відправити шкірку від банана. Не забудьте ретельно помити фрукт, перш ніж приступати до його варіння.
  • Піну, що утворюється в процесі приготування, слід зняти шумівкою.
  • Через 20-30 хвилин яловичина буде практично готова. В цей час бананову шкірку можна витягти з каструлі. Потім додайте до м'яса улюблені овочі і доведіть страву до готовності.

Можете не побоюватися за кінцевий результат: готове м'ясо, так само як і бульйон, не матимуть нічого спільного з бананом. Цей спосіб готування прийшов з азіатських країн, де яловичину і баранину готують на "деках" з бананового лушпиння.

Творить дива! Продукт №1 для зниження холестерину

неділя, 25 травень 2025, 18:38

Продукт №1 для зниження холестерину — вівсянка (овес), передають Патріоти України. . Так, саме звичайна вівсяна каша — це один із найефективніших природних засобів проти "поганого" холестерину (ЛПНЩ).

Дачникам на замітку! Як і чим поливати помідори, щоб вони не хворіли

неділя, 25 травень 2025, 18:05

Ароматні, соковиті, насиченого смаку — домашні помідори не мають собі рівних. Однак кожен, хто хоч раз пробував їх вирощувати, знає, що це вибагливі рослини. Найпоширеніша помилка, яка призводить до їхніх хвороб та низької врожайності, — це неправильни...