Багато викидають бананову шкірку, але винахідливі господині використовують її з успіхом в кулінарії, передають Патріоти України.
Насправді бананова шкірка не тільки їстівна, але і багата декількома ключовими поживними речовинами, включаючи калій, харчові волокна, поліненасичені жири і незамінні амінокислоти, говоривши експерт.
Зазвичай при приготуванні м'яса смачним виходить щось одне: або бульйон, в якому воно варилося, або сам шматок яловичини.
Однак є спосіб, завдяки якому ви дістанете з каструлі м'яке і апетитне варене м'ясо, яке можна вживати в якості основної страви. При цьому не менш смачна і ароматна рідина може стати прекрасною основою для супів.
Можете не побоюватися за кінцевий результат: готове м'ясо, так само як і бульйон, не матимуть нічого спільного з бананом. Цей спосіб готування прийшов з азіатських країн, де яловичину і баранину готують на "деках" з бананового лушпиння.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...