Багато викидають бананову шкірку, але винахідливі господині використовують її з успіхом в кулінарії, передають Патріоти України.
Насправді бананова шкірка не тільки їстівна, але і багата декількома ключовими поживними речовинами, включаючи калій, харчові волокна, поліненасичені жири і незамінні амінокислоти, говоривши експерт.
Зазвичай при приготуванні м'яса смачним виходить щось одне: або бульйон, в якому воно варилося, або сам шматок яловичини.
Однак є спосіб, завдяки якому ви дістанете з каструлі м'яке і апетитне варене м'ясо, яке можна вживати в якості основної страви. При цьому не менш смачна і ароматна рідина може стати прекрасною основою для супів.
Можете не побоюватися за кінцевий результат: готове м'ясо, так само як і бульйон, не матимуть нічого спільного з бананом. Цей спосіб готування прийшов з азіатських країн, де яловичину і баранину готують на "деках" з бананового лушпиння.
На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...
Почуття втоми може бути пов’язано з різними факторами, починаючи від поганого сну і закінчуючи проблемами психічного чи фізичного здоров’я, передають Патріоти України. Не дивно, що втома може негативно вплинути на ваше самопочуття та інші аспекти вашог...