Оберіть картинку і дізнайтеся, що про вас сказав би Фрейд - психологічний тест

Уявіть, якби вам випала нагода потрапити на сеанс до засновника психоаналізу Зигмунда Фрейда. Що б він вам сказав? Психологічний тест у картинці дасть вам можливість це дізнатися,передають Патріоти України.

Подивіться на абстрактні зображення та оберіть те, яке зацікавило вас найбільше. Зверніть увагу: вам потрібно вибрати картинку, яка насамперед привернула вашу увагу, а не ту, що вам найбільше подобається.

  1. У Вас прихований величезний ресурс почуття гумору. Гумор — це найпотужніший захисний механізм. Він дає змогу економити психічну енергію, а жарт блокує сплеск неприємних емоцій. Однак будьте обережні, щоб не використовувати жарти для маскування своїх справжніх потреб і уникнення своїх найглибинніших емоцій.
  2. Дуже часто люди обмінюють щастя на уявну, хоч мінімальну стабільність. Ви неймовірно практичні, намагаєтеся не ризикувати зайвий раз. Це дає вам відчуття впевненості в майбутньому дні. Ви багато працюєте, докладаєте зусиль для реалізації своїх ідей, потенціалу. Намагаєтеся не ображати людей, навіть неприємну правду піднести як жарт.
  3. Подібно до того, як біль провокується або перебільшується, коли ми надаємо йому важливості, він зникає, якщо ми відволікаємо свою увагу. Пам'ятайте про цей принцип психоаналізу і використовуйте його. Будьте обережні, щоб не потрапити в пастку механізму, що підсилює негативні емоції. Намагайтеся подивитися на все з іншого боку.
  4. Найбільше в житті ми беззахисні й відкриті, коли любимо. Ваша підсвідомість сильно схильна до різних страхів. Вам складно відпускати людей зі свого життя. Допоможе порада Фрейда: "Людині важливо бути чесною хоча б наодинці з собою".
  5. Маси ніколи не знали жаги до істини. Вони вимагають ілюзій, без яких вони не можуть жити. Будьте обережні, щоб не зайти надто далеко у своїй цинічності, і насамперед постарайтеся не узагальнювати. Наш світ нескінченно різноманітний, вчіться пізнавати і цінувати його.
  6. Ви неймовірно віддані улюбленій справі. Готові пройти через будь-які перешкоди для досягнення мети. Не виключено, що саме Фрейд вам повідомив би ще один важливий принцип: "Тільки великі люди здатні все життя зберігати в собі елементи поведінки дитини. Перестаньте шкодувати про ваше минуле. Більше приділяйте часу, піклуйтеся про свою внутрішню дитину".

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...