Сезонні захворювання, головні болі та проблеми з судинами – всі ці недуги ускладнюють життя і підривають імунітет. На допомогу прийде супер настоянка для зміцнення організму за рецептом тибетських ченців, способом приготування якої поділитися лікар-натуропат Юлія Альошина, передають Патріоти України.
Часник - одна з найдивовижніших рослин. Він багатий вітамінами (B5, B6, C, PP), кальцієм, фосфором, кобальтом, марганцем, міддю, молібденом, селеном і хромом.
Не дивно, що багато народів беруть його за основу своїх лікарських рецептів. Наприклад, отримала знову зараз популярність часникова вода. Але є свої нюанси, не всім подобається прийом, і запах "після" відповідний.
Як робити тибетську часникову настоянку
350 г часнику потрібно промити та потовкти в дерев'яній ступі. Толкушка теж повинна бути з дерева. Не використовуйте металеві ножі або місткості, інакше може статися небажана хімічна реакція.
200 г часникової маси заливаємо етиловим спиртом (200 мл) з міцністю 70%. Горілку і самогон використовувати не варто.
Місткість герметично закриваємо. Струшуємо і залишаємо на 10 днів в темному прохолодному місці. Через 10 днів за допомогою декількох шарів марлі фільтруємо отриманий настій. Переливаємо в іншу банку, настоюємо ще 3-4 дні.
Тибетські цілителі починають готувати настоянку в фазу Місяця, що росте. Між прийомами настоянки повинно проходити не менше 3-4 годин. Їсти між прийомами не можна. Курс можна повторювати раз в 4-5 років.
Скріншот (instagram.com/dr.aleshina)
Що дає один курс прийому?
Нагадаємо, що перед прийомом будь-якого засобу необхідно порадитися з вашим лікарем!
Інструкторка з водіння Хлоя Міллер-Ейрд із південно-західного Лондона поділилася у TikTok своїм досвідом після покупки першого електромобіля. Вона розповіла про речі, про які не знала раніше, і дала важливі поради для тих, хто розглядає придбання елект...
Вибір кухонних меблів - це рішення на роки, тому колір має надзвичайне значення. Інтенсивний, глянцевий червоний сьогодні - це синонім поганого смаку. Такий дизайн нагадує меблі з початку 2000-х, виглядає застарілим, дешевим і без смаку. На червоних фа...