З віком іноді стає все більш складно швидко регулювати свою вагу, тому схуднути стає все важче. Нові дослідження показують, що на наш метаболізм не впливає старіння від 20 до 60 років, передають Патріоти України.
Є кілька ключових поживних речовин, які важливі для ефективного метаболізму, що полегшує втрату ваги. Серед них продукти багаті білком, вітаміном D і кальцієм, що також сприятиме нарощуванню м’язової маси, збереженню енергії та запобігатиме втраті кісткової маси.
Дієтологи нагадують про те, що ця риба корисна для серця. Вона багата білком і омега-3 жирами. Це важливо тому, що вибір джерела білка під час кожного прийому їжі допомагає довше відчувати себе ситими і, таким чином, може вплинути на загальну кількість калорій, які ви споживаєте протягом дня.
Вас може зацікавити:Стадіон у Парижі збожеволів після стрибка Магучіх. З'явилося відео, що відбувалося на трибунах
В них не тільки вдосталь білка, але є ще й інші потужні поживні речовини, такі як вітамін D, холін і залізо. Дослідники прийшли до висновку про те, що відмінності у споживанні яєць не пов’язані з підвищеним рівнем холестерину чи частотою серцевих захворювань. Тому більшість лікарів сміливо рекомендують принаймні одне яйце на день.
Він вирізняється тим, що має високий вміст білка порівняно з іншими йогуртами, майже вдвічі. Тільки одна чашка грецького йогурту містить цілих 17 грамів білка. Спробуйте поєднати грецький йогурт з ягодами, гранолою та корицею для збалансованого сніданку чи перекусу.
Цю поживну речовину називають суперпродуктом — і не дарма, адже вона наповнена білком, клітковиною та поживною речовиною під назвою фітоестроген. Вона асоціюється з імітацією ефекту природного естрогену в організмі. Це може бути корисним для жінок у період менопаузи, які мають знижений рівень естрогену в організмі.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...