Творять дива! Ось які продукти полегшують втрату ваги після 40 років

З віком іноді стає все більш складно швидко регулювати свою вагу, тому схуднути стає все важче. Нові дослідження показують, що на наш метаболізм не впливає старіння від 20 до 60 років, передають Патріоти України.

Є кілька ключових поживних речовин, які важливі для ефективного метаболізму, що полегшує втрату ваги. Серед них продукти багаті білком, вітаміном D і кальцієм, що також сприятиме нарощуванню м’язової маси, збереженню енергії та запобігатиме втраті кісткової маси.

Лосось

Дієтологи нагадують про те, що ця риба корисна для серця. Вона багата білком і омега-3 жирами. Це важливо тому, що вибір джерела білка під час кожного прийому їжі допомагає довше відчувати себе ситими і, таким чином, може вплинути на загальну кількість калорій, які ви споживаєте протягом дня.

Яйця

Вас може зацікавити:Стадіон у Парижі збожеволів після стрибка Магучіх. З'явилося відео, що відбувалося на трибунах

В них не тільки вдосталь білка, але є ще й інші потужні поживні речовини, такі як вітамін D, холін і залізо. Дослідники прийшли до висновку про те, що відмінності у споживанні яєць не пов’язані з підвищеним рівнем холестерину чи частотою серцевих захворювань. Тому більшість лікарів сміливо рекомендують принаймні одне яйце на день.

Грецький йогурт

Він вирізняється тим, що має високий вміст білка порівняно з іншими йогуртами, майже вдвічі. Тільки одна чашка грецького йогурту містить цілих 17 грамів білка. Спробуйте поєднати грецький йогурт з ягодами, гранолою та корицею для збалансованого сніданку чи перекусу.

Соєві боби

Цю поживну речовину називають суперпродуктом — і не дарма, адже вона наповнена білком, клітковиною та поживною речовиною під назвою фітоестроген. Вона асоціюється з імітацією ефекту природного естрогену в організмі. Це може бути корисним для жінок у період менопаузи, які мають знижений рівень естрогену в організмі.

Дачникам на замітку! Як зберігати яблука на зиму, щоб вони не псувались

середа, 18 вересень 2024, 18:25

У багатьох людей в садах, на ділянках і городах є яблуні. Коли прийде час збирати врожай, потрібно подумати про правильне зберігання. Плодам необхідно створити відповідні умови, оскільки вони досить ніжні після збору, передають Патріоти України. . Пом...

Не робіть так! ТОП-6 помилок інтер'єра, які безнадійно псують маленьку кухню

середа, 18 вересень 2024, 17:50

Кухня - це не лише місце для приготування їжі, але й простір, де кожен сантиметр має бути використаний з максимальною ефективністю. Маленькі кухні вимагають ретельного планування. Які неправильні рішення можуть зіпсувати весь інтер’єр та зробити малень...