А ви це знали? Чому потрібно додавати в борщ смажену сметану

Пікантний смак борщу надають тушковані на сковороді овочі, передають Патріоти України.

Плюс такий прийом скорочує час томлення супу на плиті.

Нещодавно господині стали обсмажувати на сковороді не лише моркву, цибулю, буряки та томатну пасту, а й сметану.

Що це за хитрість та що вона дає?

Борщ зі смаженою сметаною на смак виходить м’яким, зникає кислий смак соусу або свіжих помідорів.

Сметану для борщу смажать у окремій чистій сковороді без олії.

Жирну сметану виливають на сковорідку та обсмажують кілька хвилин.

За 10 хвилин до приготування борщу сметану виливають у борщ.

Потім додають зелень та часник і вимикають вогонь.

Замість сметани можна обсмажити вершки, але інші молочні продукти не згодяться для борщу.

Що стосується жирності продукту, то вона повинна бути якомога вищою.

Чим замінити яйце для скріплення фаршу на котлети

неділя, 23 лютий 2025, 8:07

Яйце в м’ясному фарші потрібне для того, щоб «склеїти» всі інгредієнти. Під час смаження яєчний білок швидко згортається, зв’язуючи м’ясо та інші компоненти у єдине ціле. Котлети завдяки яйцю у складі тримають форму, передають Патріоти України. На кіло...

Є секрет! Що додати у фарш для котлет, щоб були соковиті

неділя, 23 лютий 2025, 7:12

Якщо ви хочете приготувати смачні та соковиті котлети, то обов’язково додайте у фарш інгредієнти, що втримають апетитний м’ясний сік. Лише досвідчені господині знають, що пісний фарш можна врятувати від сухості за допомогою замороженого вершкового масл...