Деколи можна зустріти рецепти кондитерських виробів, у складі яких фігурує горілка та інші міцні спиртні напої, передають Патріоти України.
У більшості випадків ми звикли чути про коньяк: часто його використовують для просочення коржів торта. Проте йдеться не лише про такий спосіб застосування.
У розрахунку на 1 кг тіста можна додавати від однієї чайної до столової ложки міцного алкогольного напою.
У дріжджове тісто горілку додають до опари, яка вже піднялася, разом з яйцями і маслом перед засипанням борошна.
У тісто без дріжджів горілку влити при замішуванні і дати настоятися.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...