А ви це знали? Скільки сала можна їсти в день - 80% людей споживають продукт неправильно

Багато гурманів люблять сало. І нічого дивного в цьому немає: ніжність, ситність та яскраві смакові якості мало кого залишають байдужим, передають Патріоти України.

Крім того, у салі міститься чимало корисних вітамінів та корисні мікроелементів, які необхідні для людського організму.

Ось тільки багато людей припускаються грубої помилки: вони вважають, що сало можна робити джерелом значної частини добової дози жиру, тому особливо не обмежують себе у вживанні цього продукту.

Максимально допустима кількість сала на день

Сало можна вживати щодня. Але не більше ніж 10-30 грамів.

Справа в тому, що продукт містить саме насичені жири. Але в організм повинні надходити і ненасичені.

Тому не тільки сало повинно бути джерелом жирів. Потрібно замінити частину цього продукту такими корисними джерелами жиру, як жирна риба та горіхи.

З чим треба їсти сало?

Жирний продукт потрібно вживати не лише із хлібом.

Бажано, щоб «у парі» із салом йшли овочі: помідори, огірки, цибуля та будь-яка улюблена зелень.

Джерело: ПростоВей

Лише спробуйте! Що треба додати в каструлю під час варіння пельменів, щоб вони стали в рази смачнішими

вівторок, 21 січень 2025, 23:10

Цей простий кулінарний трюк зробить зі звичайних пельменів справжній кулінарний шедевр, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. . Напевно, немає такої людини на світі, яка б не варила хоч раз у житті пельмені. Бо вони не лише смачні, а й швидк...

Не робіть помилок! Чому бульйон після варіння виходить без смаку

вівторок, 21 січень 2025, 22:10

Приготування смачного бульйону – це справжнє мистецтво, що потребує ретельного підходу та уваги до кожної дрібниці. Однак, існує три помилки, які роблять майже всі під час приготування цієї страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Кухарі...