А ви це знали? Скільки сала можна їсти в день - 80% людей споживають продукт неправильно

Багато гурманів люблять сало. І нічого дивного в цьому немає: ніжність, ситність та яскраві смакові якості мало кого залишають байдужим, передають Патріоти України.

Крім того, у салі міститься чимало корисних вітамінів та корисні мікроелементів, які необхідні для людського організму.

Ось тільки багато людей припускаються грубої помилки: вони вважають, що сало можна робити джерелом значної частини добової дози жиру, тому особливо не обмежують себе у вживанні цього продукту.

Максимально допустима кількість сала на день

Сало можна вживати щодня. Але не більше ніж 10-30 грамів.

Справа в тому, що продукт містить саме насичені жири. Але в організм повинні надходити і ненасичені.

Тому не тільки сало повинно бути джерелом жирів. Потрібно замінити частину цього продукту такими корисними джерелами жиру, як жирна риба та горіхи.

З чим треба їсти сало?

Жирний продукт потрібно вживати не лише із хлібом.

Бажано, щоб «у парі» із салом йшли овочі: помідори, огірки, цибуля та будь-яка улюблена зелень.

Джерело: ПростоВей

Всього один продукт - і тушена капуста набуває абсолютно нового смаку

неділя, 18 травень 2025, 17:07

Капуста – наш вітамінний овоч, страви з якої частіше з‘являються на столі, особливо в нашому зимовому меню. Квашена, маринована, тушкована, або смажена, як гарнір та основна страва. Якщо додати до капусти, яку ви смажите одну спецію, це поліпшить та зм...

Оцінять всі! Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

неділя, 18 травень 2025, 12:12

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...