Буде смакота! Як приготувати кляр для риби, курки чи м’яса за 10 секунд

Панірувальне тісто широко використовується і вдома, і при приготуванні ресторанних страв. Є простий рецепт приготування кляру, який займе від сили 10 секунд. При цьому потрібний найпростіший набір продуктів, передають Патріоти України.

Подробиці

Ця «еластична паніровка» зробить смачнішими будь-які продукти – кальмари, гриби, крабові палички, цибульні кільця, цвітну капусту, рибу, курку, м’ясо.

Потрібно лише два інгредієнти – борошно та пиво. Кількість залежить від обсягу продуктів, які планується обсмажувати у клярі. Змішують борошно та пиво в таких пропорціях, щоб вийшла подоба рідкої сметани.

Яйця додавати в кляр не слід. Солять і перчать за бажанням. Рекомендують приправити сам продукт, який планується обсмажувати. Після того, як продукти обвалені в клярі, залишається лише посмажити до утворення апетитної рум’яної скоринки. Завдяки цьому рецепту кляр виходить повітряним та ніжним.

Що додати до кави? Три ідеї, які вас здивують!

вівторок, 5 серпень 2025, 18:08

У середній чашці кави міститься близько 140 мг кофеїну. За даними FDA, безпечна добова норма кофеїну -- до 400 мг, що приблизно дорівнює чотирьом чашкам кави, передають Патріоти України. Доктор наголошує: трохи цукру може покращити роботу мозку, але в...

Ви вже випили каву? Не приймайте це після неї - нове дослідження

вівторок, 5 серпень 2025, 10:57

Експерти попереджають: улюблена кава вранці може повністю нейтралізувати дію популярних вітамінів та мінералів. Або ж узагалі вивести їх із організму, передають Патріоти України. Хочете зберегти здоров’я та енергію? Тоді варто уважніше поставитися до т...