Будуть ідеальні! Чим змастити відбивні за годину до смаження

Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату, передають Патріоти України.

Подробиці

М’ясний продукт може залишитися жорстким. В результаті готове блюдо буде важко жуватись.Така трапеза не може принести задоволення ні гурману, ні менш вибагливій в кулінарному відношенні людині. Тому перед викладанням на сковороду майбутню страву необхідно піддати ще одній обробці.

Що потрібно зробити з м’ясом

Верхній шар потрібно змазати рідиною, що складається з двох компонентів – столового оцту та олії. Суміш повинна встигнути добре вбратися в м’ясні шматки. Для цього оцтово-олійну масу слід нанести на м’ясо приблизно за годину до початку обсмажування продукту.

Досвід показує, що така обробка неймовірно пом’якшує відбивні. Страва стає ніжнішою і чудово жується. Не можна забувати і про покращення смакових якостей продукту: суміш забезпечує стравою пікантність.

Є секрет! В якій воді варити пельмені, щоб вийшли смачними і не злипалися

понеділок, 9 червень 2025, 17:12

Пельмені – мегапопулярна страва, їх люблять за простоту в приготуванні. Пельмені можна знайти практично в будь-якому холодильнику. Здавалося б, пельмені зможе приготувати навіть школяр, однак часом при приготуванні пельмені то склеюються, то розривають...

Все просто! Як повернути черствому хлібу свіжість за 5 хвилин

понеділок, 9 червень 2025, 16:10

Якщо хлібобулочний виріб лежить у хлібниці занадто довго, він може зачерствіти. Багато вибагливих гурманів воліють позбавлятися таких продуктів. Але все ж таки викидати затверділий хліб не варто. По-перше, його можна “пустити” на сухарі. По-друге, прод...