Будуть ідеальні! Чим змастити відбивні за годину до смаження

Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату, передають Патріоти України.

Подробиці

М’ясний продукт може залишитися жорстким. В результаті готове блюдо буде важко жуватись.Така трапеза не може принести задоволення ні гурману, ні менш вибагливій в кулінарному відношенні людині. Тому перед викладанням на сковороду майбутню страву необхідно піддати ще одній обробці.

Що потрібно зробити з м’ясом

Верхній шар потрібно змазати рідиною, що складається з двох компонентів – столового оцту та олії. Суміш повинна встигнути добре вбратися в м’ясні шматки. Для цього оцтово-олійну масу слід нанести на м’ясо приблизно за годину до початку обсмажування продукту.

Досвід показує, що така обробка неймовірно пом’якшує відбивні. Страва стає ніжнішою і чудово жується. Не можна забувати і про покращення смакових якостей продукту: суміш забезпечує стравою пікантність.

Як зробити огірки хрусткими та смачними - простий трюк, який ви повинні спробувати

неділя, 20 липень 2025, 12:12

Огірки - це універсальний інгредієнт, який додає свіжість та хрумкість у страви, але часто вони можуть стати водянистими та втрачають свій апетитний вигляд у салатах чи сандвічах. Виявляється, є простий спосіб уникнути цієї проблеми та зробити огірки з...

Чи впливають молочні продукти на якість сну? Лікар дав неочікувану відповідь

неділя, 20 липень 2025, 8:12

Чи є молоко та сир причиною ваших кошмарів і проблем зі сном? Лікар Еллі Кеннон дає неочікувану відповідь, передають Патріоти України. Проблеми з сном можуть мати безліч причин — від стресу до несприятливих умов у спальні. Однак чи може бути, що молочн...