Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату, передають Патріоти України.
М’ясний продукт може залишитися жорстким. В результаті готове блюдо буде важко жуватись.Така трапеза не може принести задоволення ні гурману, ні менш вибагливій в кулінарному відношенні людині. Тому перед викладанням на сковороду майбутню страву необхідно піддати ще одній обробці.
Верхній шар потрібно змазати рідиною, що складається з двох компонентів – столового оцту та олії. Суміш повинна встигнути добре вбратися в м’ясні шматки. Для цього оцтово-олійну масу слід нанести на м’ясо приблизно за годину до початку обсмажування продукту.
Досвід показує, що така обробка неймовірно пом’якшує відбивні. Страва стає ніжнішою і чудово жується. Не можна забувати і про покращення смакових якостей продукту: суміш забезпечує стравою пікантність.
Сир, що тане в роті, з хрусткою скоринкою і апетитним ароматом з гриля, став справжньою зіркою літніх зустрічей. Проте чи отримує наш організм стільки ж радості, скільки й наші смакові рецептори? Дієтологи дають чіткі відповіді, які можуть вас здивуват...
Огірки - це не просто освіжаючий овоч, який чудово підходить для літніх салатів. Вони мають безліч корисних властивостей, які позитивно впливають на здоров’я організму. Їх можна вживати не тільки у свіжому вигляді, а й додавати до різних страв, збагачу...