Діти та чоловік попросять добавки: Рецепт гарбузового супу із грибами та курятиною

Восени страви мають бути особливо поживними, адже з настанням холодів наш імунітет помітно слабшає. Тож, аби підтримати захисні сили організму, поповніть своє меню корисною смакотою. Наприклад, поєднавши курочку із популярним сезонним овочем, радять Патріоти України.

Рецепт гарбузового супу із грибами та курятиною

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Нарізаємо очищений гарбуз на великі шматки, кладемо в окрему миску, солимо, перчимо, додаємо столову ложку олії, подрібнений часник, розмарин та ретельно перемішуємо.
  2. Далі викладаємо куряче філе в окрему миску, солимо та перчимо.
  3. Розігріваємо духовку до +170 градусів.
  4. Викладаємо гарбуз на вистелене фольгою деко та ставимо у духовку. Запікаємо до готовності близько години. Важливо, аби гарбуз – розм'як. Після цього виймаємо страву та даємо охолонути.
  5. Перекладаємо готовий гарбуз у миску та обережно розминаємо виделкою.
  6. Виливаємо столову ложку олії у розігріту на середньому вогні каструлю, висипаємо подрібнену цибулю та смажимо близько 3 хвилин. Далі додаємо мускатний горіх, солимо, перчимо та тушкуємо ще впродовж 2 хвилин.
  7. Викладаємо у каструлю гарбузове пюре, пармезан та курячий бульйон. Варимо суп близько 12 хвилин, після чого додаємо вершки й ретельно перемішуємо. Знімаємо з вогню й даємо охолонути.
  8. Тим часом виливаємо трохи олії на розігріту на середньому вогні сковороду, викладаємо філе та обсмажуємо до готовності, близько 7 – 10 хвилин. Знімаємо з вогню та перекладаємо в окрему миску.
  9. Тепер приготуємо гриби.
  10. Виливаємо столову ложку олії на розігріту сковороду, додаємо очищені й нарізані гриби та смажимо на великому вогні до випаровування рідини. Далі додаємо до грибів шматочок масла, солимо, перчимо та добре переміщуємо. Знімаємо з вогню та даємо охолонути.
  11. Блендеруємо готовий суп до однорідної текстури. Перед подачею посипаємо шматочками курки та смаженими грибами. Смачного!
Джерело: 24 канал

А ви це знали? Навіщо при приготуванні рису потрібні два чайні пакетики

субота, 4 травень 2024, 17:12

Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...

Не робіть так! ТОП-3 найбільші помилки при варінні овочів

субота, 4 травень 2024, 12:30

Овочі - корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не вар...