
Сирне тісто запікається довго, але все рівно така паска готується значно швидше, ніж із дріжджового тіста, зазначають Патріоти України.
Якщо не хочете возитися із довгим приготуванням традиційної паски із здобного тіста, спробуйте рецепт сирної. Не потрібно очікувати піднімання тіста, адже тут прості не лише складники, але і сам спосіб приготування.
Інгредієнти:
сир кисломолочний - 200 г
яйця - 8 шт.
цукор - 100 г
мигдаль - 25 г
топлене масло - 25 мл
ванілін
Приготування:
1. Сир перебийте у блендером. Можна ще додатково перетерти через сито.
2. Яйця збийте міксером і, продовжуючи збивати, з’єднуйте із сиром.
3. Посічіть мигдаль ножем та перемішайте із цукром, топленим маслом і ваніліном.
4. Змішайте мигдаль та сирну массу.
5. Викладіть усе до форми і запікайте у розігрітій до 150-180 градусів духовці 40-50 хвилин.
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Горох - дуже ситний і смачний продукт, який можна використовувати для приготування супів, а також пирогів і паштетів. Якщо ви хочете, щоб горох був м'яким у стравах, кулінари радять додавати соду у воду, вона зробить горох м'яким, передають Патріоти Ук...