Сирне тісто запікається довго, але все рівно така паска готується значно швидше, ніж із дріжджового тіста, зазначають Патріоти України.
Якщо не хочете возитися із довгим приготуванням традиційної паски із здобного тіста, спробуйте рецепт сирної. Не потрібно очікувати піднімання тіста, адже тут прості не лише складники, але і сам спосіб приготування.
Інгредієнти:
сир кисломолочний - 200 г
яйця - 8 шт.
цукор - 100 г
мигдаль - 25 г
топлене масло - 25 мл
ванілін
Приготування:
1. Сир перебийте у блендером. Можна ще додатково перетерти через сито.
2. Яйця збийте міксером і, продовжуючи збивати, з’єднуйте із сиром.
3. Посічіть мигдаль ножем та перемішайте із цукром, топленим маслом і ваніліном.
4. Змішайте мигдаль та сирну массу.
5. Викладіть усе до форми і запікайте у розігрітій до 150-180 градусів духовці 40-50 хвилин.
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...