Господиням на замітку! Деруни будуть схожі на пухкі пиріжки, якщо приготувати за цим рецептом

Деруни можуть вражати. Вони будуть не просто картопляними оладками, а нагадуватимуть пухкі пиріжки. Саме такими ви їх зможете скуштувати. Повітряні, апетитні, ніжні та дуже смачні. Читайте детальніше рецепт далі у статті, передають Патріоти України.

В чому секрет

Все досить цікаво та просто, але з рецепту, який ви знаєте, треба прибрати один інгредієнт. Тай ще один трохи зменшити в кількості.

Зверніть увагу на наступне правило: в терту картоплю не треба додавати сире яйце. Так, воно має функцію скріплення маси, але й одночасно позбавляє деруни ніжности, а вони перестають бути об’ємними.

Важливим моментом є кількість борошна, яку ви додаєте в тістову масу. Якщо вона вийшла не дуже рідка, то й без борошна можна обійтися. Або ж дивіться уважно, скільки саме додаєте.

Найсмачніше виходить, коли в масу для дерунів входять: картопля, цибуля, сметана і зовсім трохи борошна. На 10 картоплин візьміть 1-2 цибулини в залежності від розміру. Щодо сметани, то вистачить 1 столової ложки.

Спробуйте приготувати деруни за цими рекомендаціями. Буде неодмінно смачно!

Виправити все можна! Що робити, якщо огірки вийшли дуже солоними

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:10

Якщо мариновані огірки вийшли дуже кислими, а солоні пересоленими, викидати заготовки все одно поспішати не слід, передають Патріоти України. Чому так вийшло – розповідати не будемо. Розкажемо краще, як врятувати заготівлю, на яку було витрачено час та...

Це справді працює! Названо їжу, яка допоможе схуднути

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 19:05

Насправді щоб підтримувати форму, вам не потрібно використовувати всі програми для схуднення або рахувати кожну калорію. Втрата ваги та стрункість досягаються через здорові звички, яких слід дотримуватись так само регулярно, як чищення зубів або читанн...