Господиням на замітку! Як позбавити печінку гіркоти і зробити смачнішою

Основні претензії до печінки з боку господарок полягають у тому, що вона виходить гіркою та жорсткою. Однак не всі знають, що причина криється лише в неправильному підході до готування. Якщо правильно обробити продукт, він виходить смачним і ніжним, передають Патріоти України.

Які хитрощі потрібно знати

Не забувайте про молоко

Деякі господині намагаються заощадити, тому не хочуть “переводити продукт” на печінку. Але це велика кулінарна помилка. Печінка, вимочена в молоці, однозначно не гірчатиме.

Більше того, вона завжди виходить ніжнішою, соковитою та смачною.

Сіль

Є й бюджетніший варіант позбавлення від гіркого присмаку. Для цього потрібно в мисці з водою розвести сіль і відправити до неї печінку.

Від гіркоти не залишиться сліду.

Сода

Найпростіший і найшвидший спосіб – це використання соди. Для цього необхідно розрізати субпродукт на порційні шматки, присипати кулінарним порошком.

Через півгодини потрібно змити соду, підсушити печінку та приступити до смаження.

Для свинячої печінки

Цей продукт можна легко зробити набагато смачнішим. Досить просто “озброїтися” кулінарним молоточком та акуратно відбити печінку.

Страва буде танути в роті.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Як відварити буряк у чотири рази швидше і без неприємного запаху

вівторок, 21 січень 2025, 5:40

Ритм сучасного життя диктує нам такі умови, що все потрібно робити швидко, адже скрізь потрібно встигнути, а справ надто багато. І в кулінарії значно пришвидшено більшість процесів готування, передають Патріоти України. Є одна кулінарна хитрість, що до...

Лише спробуйте! Цей салат з курячими серцями стане частим гостем на вашому столі

понеділок, 20 січень 2025, 19:14

Курячі серця є недооціненими. Їх частіше тушкують, додають в начинки для пиріжків, але з ними можна приготувати і смачний салат на вечерю. Це проста страва, яка стане однією з улюблених в вашому домашньому меню, передають Патріоти України. Вам знадобля...