Господиням на замітку! "Олів’є" стане смачнішим, якщо до нього додати такі продукти

Досвідчені господині знають, що за допомогою всього одного компонента можна зробити смак більш цікавим та незвичайним, передають Патріоти України.

Як приготувати олів’є

Набір інгредієнтів відомий усім. Потрібно підготувати:

  • варені яйця – 4 шт.;
  • варена картопля – 4 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • солоні або мариновані огірки – 6 шт.;
  • горошок – 1 банка (200 г);
  • ковбаса або варене м’ясо – 300 г;
  • майонез.

Також можна взяти цибулю, спеції, сіль та зелень. Усі компоненти потрібно нарізати, змішати та заправити соусом.

Секретні інгредієнти

Зробити страву смачнішою можна за допомогою кількох добавок.

Наприклад, зробить салат більш пікантним добавка з печериць або лисичок. Гриби потрібно попередньо нарізати та обсмажити. Достатньо буде і 200 грамів.

Якщо хочеться додати ніжності та бархатистості, то можна додати 100 г квасолі. Важливо її відварити або взяти консервовану.

Нотку свіжості додасть огірок, який лише зірвано з грядки. Також із цим завданням впорається яблуко.

Є секрет! Як розм’якшити заморожене вершкове масло за кілька хвилин

понеділок, 24 лютий 2025, 8:12

Відомо, що заморожене вершкове масло досить довго розтає, передають Патріоти України. Якщо ж ви поспішаєте, бажаючи приступити до приготування випічки або бутербродів, то у вас немає зайвої години на очікування. Тому можна використати хитрі способи, як...

Як правильно замочити горох для супу: Названо помилки, які роблять господині

понеділок, 24 лютий 2025, 6:15

Чудова страва для холодного осіннього дня – гороховий суп, передають Патріоти України. Крім того, горох є важливою частиною збалансованого харчування. Фахівці рекомендують готувати різні страви на основі цього смачного, корисного та бюджетного продукту...