Господиням на замітку! "Олів’є" стане смачнішим, якщо до нього додати такі продукти

Досвідчені господині знають, що за допомогою всього одного компонента можна зробити смак більш цікавим та незвичайним, передають Патріоти України.

Як приготувати олів’є

Набір інгредієнтів відомий усім. Потрібно підготувати:

  • варені яйця – 4 шт.;
  • варена картопля – 4 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • солоні або мариновані огірки – 6 шт.;
  • горошок – 1 банка (200 г);
  • ковбаса або варене м’ясо – 300 г;
  • майонез.

Також можна взяти цибулю, спеції, сіль та зелень. Усі компоненти потрібно нарізати, змішати та заправити соусом.

Секретні інгредієнти

Зробити страву смачнішою можна за допомогою кількох добавок.

Наприклад, зробить салат більш пікантним добавка з печериць або лисичок. Гриби потрібно попередньо нарізати та обсмажити. Достатньо буде і 200 грамів.

Якщо хочеться додати ніжності та бархатистості, то можна додати 100 г квасолі. Важливо її відварити або взяти консервовану.

Нотку свіжості додасть огірок, який лише зірвано з грядки. Також із цим завданням впорається яблуко.

А ви це знали? Зберігання зелені в банці - простий спосіб продовжити свіжість до 10 днів

субота, 21 червень 2025, 13:05

У літній сезон зелень на кухні — обов’язковий гість. Але кріп, петрушка чи базилік часто в’януть уже за пару днів у холодильнику. Кулінари та господині поділилися перевіреним способом, як зберігати зелень свіжою до 10 днів — і для цього потрібна лише з...

Оцінять всі! Як приготувати смачні котлети з грибів

субота, 21 червень 2025, 12:12

Одна з найпоширеніших та улюблених багатьма страв – котлети. А грибні котлети – це не лише смачна, а й оригінальна страва, передають Патріоти України. Для їх приготування знадобиться:. Для початку потрібно вимити гриби, порізати їх та відварити. Потім ...