Господиням на замітку! "Олів’є" стане смачнішим, якщо до нього додати такі продукти

Досвідчені господині знають, що за допомогою всього одного компонента можна зробити смак більш цікавим та незвичайним, передають Патріоти України.

Як приготувати олів’є

Набір інгредієнтів відомий усім. Потрібно підготувати:

  • варені яйця – 4 шт.;
  • варена картопля – 4 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • солоні або мариновані огірки – 6 шт.;
  • горошок – 1 банка (200 г);
  • ковбаса або варене м’ясо – 300 г;
  • майонез.

Також можна взяти цибулю, спеції, сіль та зелень. Усі компоненти потрібно нарізати, змішати та заправити соусом.

Секретні інгредієнти

Зробити страву смачнішою можна за допомогою кількох добавок.

Наприклад, зробить салат більш пікантним добавка з печериць або лисичок. Гриби потрібно попередньо нарізати та обсмажити. Достатньо буде і 200 грамів.

Якщо хочеться додати ніжності та бархатистості, то можна додати 100 г квасолі. Важливо її відварити або взяти консервовану.

Нотку свіжості додасть огірок, який лише зірвано з грядки. Також із цим завданням впорається яблуко.

Як зварити рис, пшоно чи перлову крупу вдвічі швидше

четвер, 22 травень 2025, 13:08

Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...

Оцінять всі! Як приготувати грибний суп ресторанної якості

четвер, 22 травень 2025, 12:05

рибний суп – це, мабуть, чудова нагода приготувати ресторанну страву в домашніх умовах. Навіть за мінімальних зусиль ця розкішна страва завжди виходить смачною, передають Патріоти України. Однак деякі хитрощі допоможуть грибному супу стати по-справжньо...