
Всього один інгредієнт, який слід додати в тісто, зробить так, що випічка залишиться свіжою, м’якою та смачною на довгий час. Хитрість кулінарів працює з будь-якою випічкою – смаженою та печеною (пироги, пиріжки, булочки тощо). Про цей інгредієнт чудово знали раніше, але і сучасні господині почали його активно використовувати, передають Патріоти України.
Йдеться про звичайнісінький крохмаль – картопляний або кукурудзяний. З другим варіантом пиріжки виходять ще смачнішими і повітрянішими.
Крохмаль змішують з борошном перед тим, як додавати ці компоненти в тісто до інших інгредієнтів. На 4 склянки борошна беруть 1 ст. л. крохмалю. Пиріжки, пироги та будь-які інші подібні страви виходять м’якими, повітряними та смачними. При цьому крохмаль збереже таку випічку навіть на третій день після приготування.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...