
Простий десерт зі свіжими ягодами найбільш актуальний в спекотні літні дні. Для приготування смачної страви підійдуть будь-які ягоди, яким ви віддаєте перевагу: полуниця, вишня і навіть слива, передають Патріоти України.
Щоб урізноманітнити аромат і надати торту неповторний смак, можна імпровізувати і використовувати для начинки кілька видів ягід. В процесі запікання ягоди не будуть витікати, якщо знати прості хитрощі, які завжди є у досвідчених господинь в своєму арсеналі.
Інгредієнт використовується для згущення ягідної начинки. Крохмаль не дасть ягодам розповзтися і витекти назовні під час приготування пирога. Найкраще для солодких страв підійде кукурудзяний крохмаль в пропорції 0,5 кг ягід і 1,5-2 ст.
Крохмаль змішують з цукром, а ягоди обвалюють в готовій крохмально-цукровій суміші.
Суміш з крохмалем і ягодами можна злегка прокип’ятити, щоб крохмаль повністю розчинився і швидше загусла ягідна маса.
Панірувальні сухарі можна приготувати самостійно або використовувати в готовому вигляді. Як варіант підійде пісочне печиво, яке добре кришиться. Така обсипка не дозволить ягодам розповзтися і зіпсувати випічку.
Пектин здатний зупинити будь-яку «повзучість» ягід. Щоб не зіпсувати пиріг на 1 кг ягід знадобиться 1 ч. л. пектину (сухого).
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....