Простий десерт зі свіжими ягодами найбільш актуальний в спекотні літні дні. Для приготування смачної страви підійдуть будь-які ягоди, яким ви віддаєте перевагу: полуниця, вишня і навіть слива, передають Патріоти України.
Щоб урізноманітнити аромат і надати торту неповторний смак, можна імпровізувати і використовувати для начинки кілька видів ягід. В процесі запікання ягоди не будуть витікати, якщо знати прості хитрощі, які завжди є у досвідчених господинь в своєму арсеналі.
Інгредієнт використовується для згущення ягідної начинки. Крохмаль не дасть ягодам розповзтися і витекти назовні під час приготування пирога. Найкраще для солодких страв підійде кукурудзяний крохмаль в пропорції 0,5 кг ягід і 1,5-2 ст.
Крохмаль змішують з цукром, а ягоди обвалюють в готовій крохмально-цукровій суміші.
Суміш з крохмалем і ягодами можна злегка прокип’ятити, щоб крохмаль повністю розчинився і швидше загусла ягідна маса.
Панірувальні сухарі можна приготувати самостійно або використовувати в готовому вигляді. Як варіант підійде пісочне печиво, яке добре кришиться. Така обсипка не дозволить ягодам розповзтися і зіпсувати випічку.
Пектин здатний зупинити будь-яку «повзучість» ягід. Щоб не зіпсувати пиріг на 1 кг ягід знадобиться 1 ч. л. пектину (сухого).
У середній чашці кави міститься близько 140 мг кофеїну. За даними FDA, безпечна добова норма кофеїну -- до 400 мг, що приблизно дорівнює чотирьом чашкам кави, передають Патріоти України. Доктор наголошує: трохи цукру може покращити роботу мозку, але в...
Експерти попереджають: улюблена кава вранці може повністю нейтралізувати дію популярних вітамінів та мінералів. Або ж узагалі вивести їх із організму, передають Патріоти України. Хочете зберегти здоров’я та енергію? Тоді варто уважніше поставитися до т...