Як приготувати 1,5 кг смачних котлет з 350 грам фаршу. Рецепт, який підкорив інтернет

Незважаючи на те, що м’ясного фаршу в цьому рецепті використовується по мінімуму, котлетки виходять неймовірно смачними, а саме приготування простіше простого. Більш того, цей рецепт виручить, якщо на даний момент, немає зайвих коштів, а часу на приготування в обріз, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • Фарш – 350 грам;
  • Картопля – 1 кг;
  • Цибуля ріпчаста. – 1 штука;
  • Яйце – 1 штука;
  • Хліб або батон – 300 грам;
  • Часник – 1 – 2 зубчики (за смаком);
  • Борошно – 1 ложка столів .;
  • Свіжий кріп – невеликий пучок (не обов’язково);
  • Сіль і перець – за смаком;
  • Олія соняшникова – для смаження.

Фарш може бути, як м’ясний – свинина / яловичина, так і курячий або з індички.

Як приготувати котлети

1. Картоплю почистити і поставити варитись, щоб картопля зварилася швидше, раджу порізати її на часточки. Пару картоплин потрібно залишити в сирому вигляді.

2. Родзинка рецепта – це панірування, і ось як його готувати. У чашу блендера потрібно скласти шматочки батона і очищені зубчики часнику. Капнути трохи соняшникової олії. Прокрутити до однорідності.

Отриману масу, розподілити по плоскій тарілці і поставити в мікрохвильовку на максимальну потужність на одну хвилину. Так само можна скористатися духовкою, в цьому випадку час збільшується до 7 – 10 хвилин.

3. Решту картоплини і цибулю подрібнити знову ж за допомогою блендера. А можна скористатися звичайною теркою.

4. Картопля, яка варилася, до цього моменту вже повинна зваритися. її необхідно розім’яти до пюреподібного стану.

5. Залишилося з’єднати всі інгредієнти:

  • фарш;
  • терту картоплю з цибулею;
  • картопляне пюре.

Сюди ж розбити яйце, за смаком посолити і додати дрібно нарізаний кріп. Вимішати до однорідності.

Далі, трохи вологими руками сформувати акуратні невеликі котлетки, кожну з яких обваляти в паніровці, а потім обсмажити на сковорідці, в яку налити трохи соняшникової олії. Ще ніхто і ні разу навіть не зрозумів, що мої котлетки приготовані в основному з картоплі, а не з м’яса.

Вони виходять дуже смачними, а завдяки паніровці неймовірно ароматними. Смачного!

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...