
Незважаючи на те, що м’ясного фаршу в цьому рецепті використовується по мінімуму, котлетки виходять неймовірно смачними, а саме приготування простіше простого. Більш того, цей рецепт виручить, якщо на даний момент, немає зайвих коштів, а часу на приготування в обріз, передають Патріоти України.
Фарш може бути, як м’ясний – свинина / яловичина, так і курячий або з індички.
1. Картоплю почистити і поставити варитись, щоб картопля зварилася швидше, раджу порізати її на часточки. Пару картоплин потрібно залишити в сирому вигляді.
2. Родзинка рецепта – це панірування, і ось як його готувати. У чашу блендера потрібно скласти шматочки батона і очищені зубчики часнику. Капнути трохи соняшникової олії. Прокрутити до однорідності.
Отриману масу, розподілити по плоскій тарілці і поставити в мікрохвильовку на максимальну потужність на одну хвилину. Так само можна скористатися духовкою, в цьому випадку час збільшується до 7 – 10 хвилин.
3. Решту картоплини і цибулю подрібнити знову ж за допомогою блендера. А можна скористатися звичайною теркою.

4. Картопля, яка варилася, до цього моменту вже повинна зваритися. її необхідно розім’яти до пюреподібного стану.
5. Залишилося з’єднати всі інгредієнти:
Сюди ж розбити яйце, за смаком посолити і додати дрібно нарізаний кріп. Вимішати до однорідності.

Далі, трохи вологими руками сформувати акуратні невеликі котлетки, кожну з яких обваляти в паніровці, а потім обсмажити на сковорідці, в яку налити трохи соняшникової олії. Ще ніхто і ні разу навіть не зрозумів, що мої котлетки приготовані в основному з картоплі, а не з м’яса.

Вони виходять дуже смачними, а завдяки паніровці неймовірно ароматними. Смачного!
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...