Який інгредієнт додати в холодець, щоб він краще застиг - лайфхак, який врятує страву

Холодець - смачна та корисна страва, яку готують в Україні не лише на свята. Насичений м'ясний холодець може бути як закускою, так і основною стравою на столі. Його приготування займає чимало часу, до того ж потрібно знати деякі нюанси, щоб холодець застиг і був правильної консистенції, передають Патріоти України.

Спочатку потрібно розібратися, чому в деяких випадках холодець погано застигає. Найгірше застигає холодець на бульйоні з курки. Щоб страва напевно застигла, крім курячих гомілок або супового набору додавайте до холодцю ще свинину та яловичину. Щодо желатину, то його можна додавати, а можна і ні.

Якщо на ранок ви дістаєте холодець, а він досі рідкий, як суп, слід злити бульйон у каструлю і ще раз перекип'ятити його. На 1 літр води додайте 25 г желатину, розведеного в 100 мл бульйону. Додавайте желатин у бульйон, який трохи охолонув, добре перемішайте, а потім заливайте у форми.

Щоб холодець добре загуснув, багато господинь радять додавати до нього копита. А для прозорості додайте в холодець моркву, обсмажену на сковороді.

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...