Українська фудблогерка Христина Хрін напередодні Великодня порадила черговий рецепт святкової випічки. Цього разу це вінок-плетінка. Тісто тут ніжне і пухке, а начинка додає свою «родзинку», передають Патріоти України.
Складові:
Начинка:
Випікаємо вінок-плетінку при температурі 160 градусів 45 хвилин.
Кавові сноби переконані, що додавати в напій щось окрім кави та води не можна, інакше переб’єш смак. Якщо ти до них не належиш, закликаємо до експериментів. Каву часто бояться поєднувати з чимось крім традиційних кориці, шоколаду та вершків, проте цей ...
Обсмажити рибу так, щоб вийшло ідеальне блюдо з ароматною скоринкою, досить складно. Справа в тому, що продукт досить легко втрачає цілісність і з рівних шматочків перетворюється на неапетитну масу. Як не дивно, але справа зазвичай не в паніровці і нав...