Українська фудблогерка Христина Хрін напередодні Великодня порадила черговий рецепт святкової випічки. Цього разу це вінок-плетінка. Тісто тут ніжне і пухке, а начинка додає свою «родзинку», передають Патріоти України.
Складові:
Начинка:
Випікаємо вінок-плетінку при температурі 160 градусів 45 хвилин.
Огірки - це універсальний інгредієнт, який додає свіжість та хрумкість у страви, але часто вони можуть стати водянистими та втрачають свій апетитний вигляд у салатах чи сандвічах. Виявляється, є простий спосіб уникнути цієї проблеми та зробити огірки з...
Чи є молоко та сир причиною ваших кошмарів і проблем зі сном? Лікар Еллі Кеннон дає неочікувану відповідь, передають Патріоти України. Проблеми з сном можуть мати безліч причин — від стресу до несприятливих умов у спальні. Однак чи може бути, що молочн...