Ідеальна випічка до Великодня - як приготувати вдома вінок-плетінку

Українська фудблогерка Христина Хрін напередодні Великодня порадила черговий рецепт святкової випічки. Цього разу це вінок-плетінка. Тісто тут ніжне і пухке, а начинка додає свою «родзинку», передають Патріоти України.

Складові:

  • борошно пшеничне 500 г
  • тепле молоко 250 мл
  • цукор 70 г
  • 1 яйце
  • сухі дріжджі -10 г
  • м'яке вершкове масло 50 г
  • сіль, ванільний цукор за смаком
  • цедра апельсина 1,5 ч. л
  • сік апельсина 30 мл
  • рослинна олія 20 мл

Начинка:

  • масло вершкове м'яке 60 г
  • цукор 50 г
  • кориця 1,5 ч. л
  • мелений мигдаль 70 г

Випікаємо вінок-плетінку при температурі 160 градусів 45 хвилин.

Є кілька секретів! Як вибрати солодку полуницю

неділя, 8 червень 2025, 19:05

Ось кілька порад, як вибрати солодку і смачну полуницю, передають Патріоти України.

На замітку тим, хто на дієті: Які продукти містять найбільше білка

неділя, 8 червень 2025, 13:05

Ось список продуктів, які містять найбільше білка — як тваринного, так і рослинного походження. Вони підходять для нарощування м’язів, схуднення або просто здорового харчування, передають Патріоти України. . Хочеш — можу скласти добовий білковий раціо...