Квасоля готується просто, але не швидко, передають Патріоти України.
Близько години потрібно варити її і ще щонайменше 6 годин боби попередньо потрібно замочувати.
Половина успіху у приготуванні квасолі – у замочуванні.
Квасолю замочують кип’яченою холодною водою в наступній пропорції – на склянку квасолі три склянки води.
Тарілку з квасолею потрібно накрити та залишити при кімнатній температурі.
Воду кожні кілька годин потрібно міняти. Якщо такої можливості немає, квасолю потрібно поставити у холодильник.
Як зварити квасолю, щоб вона була м’яка?
Ось кілька порад від досвідчених кулінарів.
Не залишайте квасолю у воді на 8 годин та більше – боби можуть закиснути.
Якщо немає часу, замочити квасолю можна на годину в окропі. Потім потрібно ще годину їй дати постояти, і потім починати варити.
Але все ж таки краще замочувати квасолю в холодній воді.
Вариться квасоля 40-60 хвилин. У суп можна класти квасолю після замочування – вона звариться разом із м’ясом та овочами.
Щоб квасоля була м’якшою, після промивання щедро обдайте боби окропом.
При варінні додайте в каструлю ложку соняшникової олії.
А при замочуванні додайте у воду щіпку соди.
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...