
Квасоля готується просто, але не швидко, передають Патріоти України.
Близько години потрібно варити її і ще щонайменше 6 годин боби попередньо потрібно замочувати.
Половина успіху у приготуванні квасолі – у замочуванні.
Квасолю замочують кип’яченою холодною водою в наступній пропорції – на склянку квасолі три склянки води.
Тарілку з квасолею потрібно накрити та залишити при кімнатній температурі.
Воду кожні кілька годин потрібно міняти. Якщо такої можливості немає, квасолю потрібно поставити у холодильник.
Як зварити квасолю, щоб вона була м’яка?
Ось кілька порад від досвідчених кулінарів.
Не залишайте квасолю у воді на 8 годин та більше – боби можуть закиснути.
Якщо немає часу, замочити квасолю можна на годину в окропі. Потім потрібно ще годину їй дати постояти, і потім починати варити.
Але все ж таки краще замочувати квасолю в холодній воді.
Вариться квасоля 40-60 хвилин. У суп можна класти квасолю після замочування – вона звариться разом із м’ясом та овочами.
Щоб квасоля була м’якшою, після промивання щедро обдайте боби окропом.
При варінні додайте в каструлю ложку соняшникової олії.
А при замочуванні додайте у воду щіпку соди.
Бажання накинутися на фастфуд після важкого робочого дня - цілком нормальна реакція організму, а не прояв слабкої сили волі. Про це заявляють лікарі, пояснюючи, що вся справа - у перевтомі мозку, передають Патріоти України. Після тривалого напруження м...
Багато людей стикаються з проблемою позбавлення від надлишкових кілограмів. Часто це пов’язано не лише з кількістю спожитої їжі, а й з тим, в яку пору доби ми сідаємо за стіл. Виявляється, час прийому їжі має вагоме значення, особливо коли йдеться про ...