
Багатьом здається, що у варінні картоплі немає нічого складного, але навіть у цієї нехитрої справи є свої нюанси. Ці моменти дуже впливають на смакові якості овочу, який стає основою багатьох страв, передають Патріоти України.
Все починається з нарізування картоплі на великі частинки. Якщо нарізати дрібно, то вийде пюре. Заливають овоч холодною водою та ставлять на вогонь.
Солять картоплю одразу після того, як ставлять на плиту. Після цього відразу додають секретний інгредієнт – очищений зубчик часнику, який потрібно попередньо придавити, щоб він більше смаку і аромату передав картоплі.
Після завершення варіння часник видаляють із каструлі. Але крім часнику для покращення аромату та смаку картоплі можна покласти й інші інгредієнти у каструлю під час варіння.
Для цієї мети підійде цибуля, лавровий лист, перець. Після завершення варіння їх також витягають із каструлі.
Щоб готова варена картопля вийшла ще смачнішою і ароматнішою, слід додати вершкове масло, дрібно нарізаний кріп і той самий часник, який дрібно нарізати або пропустити через прес.
Груші - смачний та корисний фрукт, але не всім вони підходять. Лікарі та дієтологи наголошують: у деяких людей груші можуть викликати проблеми зі шлунком, кишечником або цукром у крові, передають Патріоти України. Кому не варто їсти груші:. Порада експ...
Багато хто знає про користь оливкової олії для здоров'я, але про користь оливкового листя чули далеко не всі, передають Патріоти України. Вчені встановили, що чай з листя оливкового дерева може допомогти знизити ризик ожиріння, діабету, підвищеного кро...