Сухе куряче філе — страшний сон тих, хто на дієті або планує приготувати святковий салат. Цю проблему вже давно розв’язали кулінари, тому читайте й запам’ятайте, що треба для того, щоб філе було м’яким, ароматним та соковитим, передають Патріоти України.
Ніколи не варіть філе у воді та ще й солоній — це зіпсує навіть філе молодесенької курочки. Для ідеального приготування куряче філе потрібно попередньо промити, висушити та натерти сіллю з улюбленими прянощами. Залиште на 20-30 хвилин для швидкого маринування. А власне варити треба не у воді, а у молоці.
На 1 кг філе потрібно близько 1 л молока. Доведіть молоко до кипіння, опустіть підготовлене філе (молоко має лише покрити м’ясо). Оскільки м’ясо було маринованим, то термічна обробка має бути швидкою — не довше, ніж 10 хвилин після кипіння. Після чого зніміть каструлю з вогню, закутайте рушничком та витримайте 2 години. Філе буде неймовірно ніжним та соковитим саме завдяки молоку та правильному маринуванню. Спробуйте — вам сподобається!
Яйця - завжди чудовий вибір для швидкого та смачного обіду. Омлет ідеально підходить для додавання різних інгредієнтів: перцю, грибів, сиру та інших улюблених начинок. Але навіть з невеликої кількості продуктів іноді складно приготувати пухкий омлет, п...
Коли хочеться чогось легкого, холодного й ароматного - цей мусовий десерт з полуниці стане справжнім порятунком. Він виглядає витончено, наче з кафе, а готується в домашніх умовах буквально за 15 хвилин. І головне - жодного желатину, випікання чи склад...