Сухе куряче філе — страшний сон тих, хто на дієті або планує приготувати святковий салат. Цю проблему вже давно розв’язали кулінари, тому читайте й запам’ятайте, що треба для того, щоб філе було м’яким, ароматним та соковитим, передають Патріоти України.
Ніколи не варіть філе у воді та ще й солоній — це зіпсує навіть філе молодесенької курочки. Для ідеального приготування куряче філе потрібно попередньо промити, висушити та натерти сіллю з улюбленими прянощами. Залиште на 20-30 хвилин для швидкого маринування. А власне варити треба не у воді, а у молоці.
На 1 кг філе потрібно близько 1 л молока. Доведіть молоко до кипіння, опустіть підготовлене філе (молоко має лише покрити м’ясо). Оскільки м’ясо було маринованим, то термічна обробка має бути швидкою — не довше, ніж 10 хвилин після кипіння. Після чого зніміть каструлю з вогню, закутайте рушничком та витримайте 2 години. Філе буде неймовірно ніжним та соковитим саме завдяки молоку та правильному маринуванню. Спробуйте — вам сподобається!
Сухе куряче філе — страшний сон тих, хто на дієті або планує приготувати святковий салат. Цю проблему вже давно розв’язали кулінари, тому читайте й запам’ятайте, що треба для того, щоб філе було м’яким, ароматним та соковитим, передають Патріоти Україн...
Їсти по два яблука щодня загалом дуже корисно для здоров’я, ось що може статися, передають Патріоти України. Але: