Є секрет! Що додати в тісто, щоб пиріжки довго не черствіли

Всього один інгредієнт, який слід додати в тісто, зробить так, що випічка залишиться свіжою, м’якою та смачною на довгий час. Хитрість кулінарів працює з будь-якою випічкою – смаженою та печеною (пироги, пиріжки, булочки тощо). Про цей інгредієнт чудово знали раніше, але і сучасні господині почали його активно використовувати, передають Патріоти України.

Що за інгредієнт

Йдеться про звичайнісінький крохмаль – картопляний або кукурудзяний. З другим варіантом пиріжки виходять ще смачнішими і повітрянішими.

Крохмаль змішують з борошном перед тим, як додавати ці компоненти в тісто до інших інгредієнтів. На 4 склянки борошна беруть 1 ст. л. крохмалю.

Пиріжки, пироги та будь-які інші подібні страви виходять м’якими, повітряними та смачними. При цьому крохмаль збереже таку випічку навіть на третій день після приготування.

Джерело: ПростоВей

Скільки кави потрібно пити щодня, щоб схуднути? Вчені назвали точну кількість

середа, 13 серпень 2025, 9:12

Ми звикли пити каву заради смаку та енергії, але цей популярний напій може стати несподіваним союзником у боротьбі з зайвою вагою. Завдяки кофеїну кава прискорює метаболізм, зменшує апетит і стимулює термогенез - процес утворення тепла в організмі, яки...

Ви все життя п’єте каву неправильно: один інгредієнт - і жир зникає!

середа, 13 серпень 2025, 7:15

Кава - не просто напій, який допомагає прокинутися. Виявляється, при правильному приготуванні вона здатна запускати процеси спалювання жиру і прискорювати метаболізм, передають Патріоти України. Але все залежить від того, що саме ви в неї додаєте. Досл...