Є секрет! Що зробити з бананами, щоб вони швидко не почорніли

Акція в магазині може стати чудовою нагодою, щоб поповнити свої запаси продуктів. І якщо у випадку з крупами, кондитерськими виробами та навіть з молочними продуктами, які можна відправити на зберігання в морозильну камеру, хвилюватися за збереження запасів не варто, то стан фруктів при тривалому зберіганні може викликати обґрунтоване переживання, передають Патріоти України.

Подробиці

Наприклад, шкірка бананів наступного дня покривається непривабливими плямами, а потім і зовсім почорніє повністю. Такі банани зовсім не хочеться їсти на сніданок або використовувати як перекус.

Щоб цього не сталося, продовжте життя стиглим фруктам за допомогою одного зі способів, що написані нижче.

1. Деякі господині радять замотати у фольгу хвостики бананів, зібрані в ґроно.

2. Згідно з іншими рекомендаціями, хвостики бананів варто закрутити в поліетиленову плівку.

3. Або роз’єднайте банани з ґрона, щоб кожен фрукт був окремо — так плоди довше зберігатимуться.

Після кави вас хилить на сон? Ось чому улюблений напій може викликати втому

субота, 2 серпень 2025, 17:42

Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...

Смакота! Свиняча грудинка у соєвому соусі для святкового столу або просто на бутерброди

п’ятниця, 1 серпень 2025, 22:07

Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...