Акція в магазині може стати чудовою нагодою, щоб поповнити свої запаси продуктів. І якщо у випадку з крупами, кондитерськими виробами та навіть з молочними продуктами, які можна відправити на зберігання в морозильну камеру, хвилюватися за збереження запасів не варто, то стан фруктів при тривалому зберіганні може викликати обґрунтоване переживання, передають Патріоти України.
Наприклад, шкірка бананів наступного дня покривається непривабливими плямами, а потім і зовсім почорніє повністю. Такі банани зовсім не хочеться їсти на сніданок або використовувати як перекус.
Щоб цього не сталося, продовжте життя стиглим фруктам за допомогою одного зі способів, що написані нижче.
1. Деякі господині радять замотати у фольгу хвостики бананів, зібрані в ґроно.
2. Згідно з іншими рекомендаціями, хвостики бананів варто закрутити в поліетиленову плівку.
3. Або роз’єднайте банани з ґрона, щоб кожен фрукт був окремо — так плоди довше зберігатимуться.
Ранкові звички можуть мати набагато більший вплив на здоров’я, ніж здається на перший погляд. Те, що ви їсте на сніданок, або відмова від нього, здатні змінити метаболізм, рівень енергії та ризик хронічних захворювань, передають Патріоти України. Навіт...
Кофеїн може змінювати реакцію бактерій на антибіотики та послаблювати їхню дію. Про це йдеться у новому дослідженні німецьких вчених, результати якого опублікували у науковому журналі PLOS Biology, пише Science Dialy, передають Патріоти України. Команд...